۱۴۰۱/۱۱/۱۲، ۰۳:۲۲ عصر
صنوبر فتوسنتز میکنییییی
اره عاطفه چرا نشه
هر نونی میشه فریز بشه
سنگک یا بربری بگیر وقتی هنوز نرم و تازس برش بزن اندازه هر وعده 3تاییتون بذار کیسه فریزر و فریز کن هربار در بیار یا توی تستر یا روی کتری و سماور با بخار اب عین تازه میشه
منم لواش مخصوصا تافتون رو عاشقشم
مخصوصا این تافتون زرد بزرگا اما بده برای معده دیگه ماهی یکبار شاید بخوریم
تست بگیر فریز کن
باگت رو خمیرشو در بیار فریز کن
اره عاطفه چرا نشه
هر نونی میشه فریز بشه
سنگک یا بربری بگیر وقتی هنوز نرم و تازس برش بزن اندازه هر وعده 3تاییتون بذار کیسه فریزر و فریز کن هربار در بیار یا توی تستر یا روی کتری و سماور با بخار اب عین تازه میشه
منم لواش مخصوصا تافتون رو عاشقشم
مخصوصا این تافتون زرد بزرگا اما بده برای معده دیگه ماهی یکبار شاید بخوریم
تست بگیر فریز کن
باگت رو خمیرشو در بیار فریز کن

