ندا جان واقعا ناراحت شدم عزیزم. حق داری نگران باشی. به نظرم با دکترش مشورت کن عزیزم. انشالله که چیزی نیست.
بنسای جان دکتر پسرم گفت 5 تا 10 دقیقه نگه داری کافیه.اگر نزد به پهلوی چپ بخوابونش. البته پسر من به خاطر کولیک کلا تو بغله. وقتی میخواد آروغ بزنه مثل کوالا میخوابه رو سینم. که من چون خوشم میاد ازین پوزیشن تا یه ساعت هم نگه میدارمش
خودشم راحت میخوابه اینجوری. چون حالت دمر داره و دل دردش آروم میشه.
سحر جان تا وقتی سوند داری اصلا لازم نیست کسی باشه. منظورم اینه که همراه کاری نداره برای انجام دادن.
شوهر من که تا ساعت 11 شب که سوند رو درآوردن داشت جواب پیامای تبریک میداد و کمپوت میخورد.
بعد اینکه مایعات رو شروع کنی و سوند رو درارن هی آدم میخواد بره دستشویی. همراه لازمه.
البته من بچم پیشم نبود.
بنسای جان دکتر پسرم گفت 5 تا 10 دقیقه نگه داری کافیه.اگر نزد به پهلوی چپ بخوابونش. البته پسر من به خاطر کولیک کلا تو بغله. وقتی میخواد آروغ بزنه مثل کوالا میخوابه رو سینم. که من چون خوشم میاد ازین پوزیشن تا یه ساعت هم نگه میدارمش

خودشم راحت میخوابه اینجوری. چون حالت دمر داره و دل دردش آروم میشه.
(۱۴۰۰/۸/۵، ۱۱:۴۵ صبح)سحر بانی نوشته است: ممنون بچه ها از توضیحاتتون پس من اولش کسیو نمیبرم فقط همسرم پیشم باشه چون فکر کنم اولاش خیلی کسی لازم نباشه
بعد عصری میگم که همراهم بیاد بیمارستان همسرم بره که واسه کارای فردا خوب استراحت کنه
سحر جان تا وقتی سوند داری اصلا لازم نیست کسی باشه. منظورم اینه که همراه کاری نداره برای انجام دادن.
شوهر من که تا ساعت 11 شب که سوند رو درآوردن داشت جواب پیامای تبریک میداد و کمپوت میخورد.
بعد اینکه مایعات رو شروع کنی و سوند رو درارن هی آدم میخواد بره دستشویی. همراه لازمه.
البته من بچم پیشم نبود.