عاطفه جان من کلا عاشق نوشیدنی هستم ... چای قهوه نوشیدنیای سرد ... برای همین هرجایی برم حتما مدلای مختلف امتحان میکنم...
قهوه بدون کافئین یه چند ساله تو فروشگاها اومده ... هنوز خیلیا ترجیحشون با کافئین هست. چون اون هشیاری بعد از قهوه رو دوست دارن ...
منم مواقعی که اکیم همون قهوه معمولی میخورم ... ولی یه وقتایی یه جلسه یا ددلاین مهم دارم، اضطرابم به تپش قلب بالا تبدیل میشه ...
ولی میدونم خیلیا با قهوه معمولی اکی هستن ...
اون کف روی قهوه که پرسیدی، معمولا با دستگاه اسپرسوساز تولید میشه ... حالا قهوه ترک رو من نمیدونم ...
ولی اگه یه فرنچ پرس یا موکاپات بگیری ... قهوه فرانسوی بهت میده ... بعد میتونی فوم شیر درست کنی و قهوه رو روی اون فوم بریزی ... این خیلی خیلی خوشمزه تر از قهوه فوری یا کافی میکس هست ...
در مورد چای ماسالا من نمیدونم تو ایران چای ماسالا چطوریه ... چای ماسالا هندی که گرفتم ... چای سیاه با میخک هست که غلیظ دم میکنی با شیر داغ ... کافئنش هم در حد چای سیاه هست ...
قهوه بدون کافئین یه چند ساله تو فروشگاها اومده ... هنوز خیلیا ترجیحشون با کافئین هست. چون اون هشیاری بعد از قهوه رو دوست دارن ...
منم مواقعی که اکیم همون قهوه معمولی میخورم ... ولی یه وقتایی یه جلسه یا ددلاین مهم دارم، اضطرابم به تپش قلب بالا تبدیل میشه ...
ولی میدونم خیلیا با قهوه معمولی اکی هستن ...
اون کف روی قهوه که پرسیدی، معمولا با دستگاه اسپرسوساز تولید میشه ... حالا قهوه ترک رو من نمیدونم ...
ولی اگه یه فرنچ پرس یا موکاپات بگیری ... قهوه فرانسوی بهت میده ... بعد میتونی فوم شیر درست کنی و قهوه رو روی اون فوم بریزی ... این خیلی خیلی خوشمزه تر از قهوه فوری یا کافی میکس هست ...
در مورد چای ماسالا من نمیدونم تو ایران چای ماسالا چطوریه ... چای ماسالا هندی که گرفتم ... چای سیاه با میخک هست که غلیظ دم میکنی با شیر داغ ... کافئنش هم در حد چای سیاه هست ...