(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۲:۲۰ صبح)Targol نوشته است: من تفال دارم. اوایل که دنبال سالم خوری بودم خیلی استفاده کردم. الان نه
بچه ها این سرخکنا خیلی هم سالم نیستا چون غذا با حرارت دویست درجه پخته میشه که خیلی مضره
از جهت کم روغن بودن اوکی ولی کلا از لحاظ سلامت غذا نه
خواستم اطلاع بدم با تشکر

All things considered, high heat cooking is a rather unhealthy method. Cooking in a higher temperature range may lead to the drawbacks listed below: Loss of nutrients: Due to many chemical reactions that occur, high heat can drastically decrease the nutrients — like Vitamin B1 and C, folic acid and more — in foods.Jun 17, 2022
هرچه در فهم تو آید
آن شود مفهوم تو !
آن شود مفهوم تو !