(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۹:۲۵ عصر)youtab نوشته است: اره رز برای ماها که مستاجریم خیلی مناسب نیست ساید و اینکه اگه خدایی نکرده چیزیش بشه مگه میشه دوباره خرید؟
الان توی دوقلو های ایرانی چیزی هست مد نظرت باشه؟
آره واقعا...
بعدم اگه اتفاقی بیفته و با این کم و زیاد شدن برق ووووو... خب اگه بسوزه هر دوتا رو آدم از دست میده... ولی دوقلوها مثلا یکیش بسوزه، اون یکی هنوز کار می کنه دیگه...
تا الان دیپوینت و لئوکو (اسم صادراتی هیمالیاست) رو پیدا کردم ولی خب اگه بشه تا قبل از سفارش حتما یه سر شهروند و هایپراستار هم میرم که یه نگاهی به برندهای دیگه هم بندازم... اونجایی که دیدم مثلا دوو نداشت، الکترواستیل محدود داشت وووو...
که توی این دوتا برند، مثلا من می خواستم یکی دوتا طبقه توی فریزر داشته باشه که اینطور نیستن و کلا کشویی هستن... ولی زیاد مهم نیست... جاش مهمتره برام که اینقدر درگیر جا نباشم... من الان که مثلا هر هفته میرم خرید و وقت ندارم هر روز یا هر چندروز یه بار برم تره بار، خیلی وقتا مجبورم میوه هامو توی تراس نگهدارم و دیگه گرم که بشه اصلا نمیشه ادامه داد... فریزمم که کوچیکه، از نزدیک هم که فرنچ دورها رو دیدم، فریزرش برام واقعا کم به نظر میاد...
بچه ی کوچیک هم داریم، خیلی سخته...
اگرچه واقعا فرنچ دور دوست دارم اما چیزی که توی بازار دیدم من رو ارضا نکرد... هم قد و قواره هاشون کوچیکه، هم به نظر میاد که داخلی ها اونقدرا قوی نیستن توی فرنچ دور... جالا اگه یه زمانی خونه خریدیم، حتما به فرنچ دور فکر می کنم اما الان انگار دوقلو مناسبتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم