(۱۴۰۰/۸/۶، ۱۰:۲۶ صبح)nona نوشته است: رز جون ممنون میشم اگه فرصت کردی نحوه درست کردن غذاهای کمکی شروع کنندتو هم تو غذای کودک بذاری لطفا اگر البته تونستی. پیشاپیش ممنونمچشم عزیزم اگر وقت کنم حتما می نویسم... ولی پیج های خوب خارجی هستن که متخصص تغذیه ی کودکن و خیلی راهنمایی های خوبی می کنن... از ایمنی تغذیه ی کودک تا همین موضوع فواید مواد غذایی مختلف...
یه چیزم کلی بگم و برم...
بچه ها ما توی نسلی هستیم که هیچوقت قبلش اینجوری نبوده...
در گذشته تمام اطلاعات یک مادر از زنان نزدیک به خودش و نهایتا قابله ی محل کسب میشده...
امکانات محدود به منطقه ای که درش زندگی می کردن بوده... یعنی اگه خانمی توی روستا بوده، تهش به همون مواد غذایی روستا دسترسی داشته... کلا توی عمرش، دو سه بار می رفته شهر... و مجبور بوده به هر چی که زنان با تجربه تر میگن، اکتفا کنه... من خودم مامان بزرگم یه پسری داشته که میگفت توی 6 ماهگی اینقدر گریه کرد تا از دنیا رفت!!! این برای نسل ما یه جواب قانع کننده نیست... ما تا تهش رو در نیاریم آروم نمیشیم... من الان فکر می کنم می بینم شاید همونطور که اعتقاد داشتن بچه رو زیاد بپوشونن، اونموقع هم همینطور بوده و گرمازده شده... شاید دچار خفگی در خواب شده... شاید بیماری داشته که پنهان مونده... ولی چیزی که مشخصه دسترسی ما به اطلاعات سبک زندگی ما رو تغییر داده...
می دونم برامون سخته یه سری مسائل رو بکوبیم و از نو بسازیم... که مسن تر ها رو قانع کنیم که فرنی نمی خوایم بدیم... که خودمون دنبال دستورهای جدید باشیم... که خودمون دائم بخوایم مطالب زبان اصلی بخونیم (چون کسی ترجمه شون نکرده...... و به واقع ما رفرنس فارسی برای خیلی از مطالب علمی روز دنیا رو واقعا نداریم... مثل همون واندر ویکس...)
ولی برای پیشرفت خودمون می تونیم خیلی راحت از اینترنت استفاده کنیم... واقعا اینترنت یه موهبته... و خیلیییی چیزا توش هست که می تونه برای ما مفید باشه... حتما حتما اگه زبانتون قویه خودتون هم سرچ کنید، چون تا سیستم ایران عوض شه و دستورها به فارسی برگردونده بشه، فرهنگمون تغییر کنه، سبک زندگی و تغذیه مون اصلاح شه خیلیییی مونده... همه اینها هم اصلاح بشه، قدرت خرید مردم پایینه و نمیشه برای عامه ی مردم اینها رو گفت... ولی مایی که در یک سطح رفاهی هستیم که حداقل گوشی و لپ تاپ و اینترنت داریم، احتمالا بتونیم هزینه ی تغذیه ی با کیفیت تر رو هم بدیم... شاید دلیل ثابت موندن فرنی برای شروع کمکی، این مساله این باشه که خیلی از مردم توان خرید مواد با کیفیت بیشتر رو ندارن... و نمی تونن برن دنبال مطالب روز... چون مثلا زبانشون قوی نیست، چون ارزشی برای این مساله قائل نیستن و....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم