(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر)پری نوشته است: رز هجده که سرده خودتونم تو هجده درجه سردتونمیشه :/نه بابا کجا سرده، مطبوعه که!!!! همین الان چک کردم خونه مون 23 درجه اس من یه تیشرت و دامن دارم با یه جوراب... پسرم توی تابستون که اصلا نمی شد لباس بهش پوشوند با یه دونه پوشک اینور و اونور می رفت و الان هم برای همین اصلا عکس درست و حسابی ازش ندارم
من دیگه حرفی ندارم
قهرم اصلا

اگرچه این دمای واقعی، معادل دمای حس شده نیست، توی زمستون دمای حس شده کمتر از دمای واقعی و توی تابستون دمای حس شده بیشتر از دمای واقعیه... یعنی دمای 18-22 درجه ی جلوی کولر توی تابستون، برای ما مثل 25-26 درجه می مونه...
خدایی شما توی تابستون یکی بیاد 4 لا لباس بهت بپوشونه، یه پتو هم بندازه روت و اصلا هم نذاره از لباسات کم کنی، چه حسی خواهی داشت؟ بچه هم همینه... ولی شدیدتر و حساستر...
بهرحال این دما خطر مرگ ناگهانی نوزاد رو کم می کنه... دمای بالا هم این خطر رو بالا می بره هم بحث کم آب شدن نوزاد و آسیب به کلیه، آسیب مغزی وووو مسائل خیلی بدی رو داره.. چون ببین قدیمیا آب به بچه میدادن از بدو تولد، ولی خب ما که نمیدیم و تا 6 ماهگی کل آبی که بچه می گیره از شیرمادر یا شیرخشکه... ولی میایم بچه رو مثل زمستون ه قدیمیا می پوشوندن، می پوشونیم، خب بچه آب بدنش رو از دست میده!!!! ما عرق توی نوزاد نمی بینیم، چون نمی تونه روی پوست جاری شه و تبخیر میشه... ولی خب آسیب به کلیه و مغزش وارد میشه... یا دیدم روی کریر پتو میندازن!!!!!!!!!!!!! بابا بچه اکسیژن بهش نمیرسه مغزش رو آسیب میزنید خب... نمی دونم چرا اینقدر مقاومت در مقابل مساله بالاست... پسر من اواخر خرداد دنیا اومده، چند روزش بود که با بادی آستین کوتاه و شلوار خونگی، توی کالسکه اش بردمش توی مجتمع پیاده روی... یه خانمه پرید اومد واااای چرا بچه رو آوردی بیرون!!!! چرا لباس تنش نیست، وای بدون جوراب و کلاه بچه ی به این کوچیکی رو آوردی بیرون!!!!!! بچه رو می کشی وووووو.... ولی پسرم تا 2 سال و 10 ماهگی کلا یه دو وعده اسهال داشت اصلاااا و ابدا مریض نشد چرا؟ چون بهداشت رو به شدت رعایت می کردیم و امکان نداشت دست نشسته بهش دست بزنیم، یا شیر یا غذا بدم، یا کلا نذاشتم کسی صورتش رو یا دستش رو بوس کنه، فقط کف پا و فرق سر که ملت نمی پسندیدن و کلا بوس نمی کردن و باز شد به نفع ما که پسرم مریض نشد

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم