رخشید من خیلی سرهمی گرفتم برای پسرم فقط برای من سایز صفر یا نیوبرن ها اصلا اندازه نشد قد پسرم ماشالله بلنده، ولی صفر تا سه ماه و سه تا شش ماه خیلی لازمه، ببین ماه اول درسته بچه زود بزرگ میشه اما انقدر بچه جیش و پی پی میکنه و شما هم ناشی هستی در پوشک درست بستن مه مطمئنا روزی دو سه دست لباسو تعویض میکنی پس بنظر من حتما چندتا بادی (هم استین بلند و هم کوتاه) و چندتا سرهمی بدون جوراب یا رامپر بگیر. برای زمستون سرهمی جورابدار خیلی خوبه من الان استفاده میکنم دیگه لازم نیست جوراب بپوشونم، بچه هم مرتب تره. کلا من سرهمی برخلاف نظر خیلیا خیلی دوست دارم و تعویض پوشک هم باهاش راحتم، فقط دکمه های پایینو باز میکنی، و اینکه از سر نمیخواد لباسو بپوشونی...
کریر هم مارک ببکو ترک برند قابل قبولیه واقعا برای چندماه نمیصرفه اینقدر هزینه کنی
یه نکته دیگه اینکه بچه چه زمستون چه تابستون یک لایه لباس باید بیشتر از ما بپوشه مثلا اگه زمستونه و شما تو خونه یه دست بلوز و شلوار گرم میپوشی نوزاد باید علاوه بر اون بلوز شلوار گرم یا یه بادی یا یه جفت جوراب اضافه بپوشه( جوراب و کلاه هر کدوم یه لایه اضافه حساب میشه).
دمای مناسب بچه هم رفرنسای خارجی معمولا ۱۹-۲۲ میگن اما ایران دفترچه بهداشت ۲۳-۲۵ زده بود...فکر کنم با توجه به رطوبت هوا یکمقدار بالا پایین میشه...ما مثلا توی مهر و ابان بچه رو دمای ۲۳-۲۶ نگه میداشتیم...
کریر هم مارک ببکو ترک برند قابل قبولیه واقعا برای چندماه نمیصرفه اینقدر هزینه کنی
یه نکته دیگه اینکه بچه چه زمستون چه تابستون یک لایه لباس باید بیشتر از ما بپوشه مثلا اگه زمستونه و شما تو خونه یه دست بلوز و شلوار گرم میپوشی نوزاد باید علاوه بر اون بلوز شلوار گرم یا یه بادی یا یه جفت جوراب اضافه بپوشه( جوراب و کلاه هر کدوم یه لایه اضافه حساب میشه).
دمای مناسب بچه هم رفرنسای خارجی معمولا ۱۹-۲۲ میگن اما ایران دفترچه بهداشت ۲۳-۲۵ زده بود...فکر کنم با توجه به رطوبت هوا یکمقدار بالا پایین میشه...ما مثلا توی مهر و ابان بچه رو دمای ۲۳-۲۶ نگه میداشتیم...