یه چیزی هم در مور سوپ بگم! من گاهی سوپ رو با گوشت بلدرچین درست میکنم چون مقویه،گاهی با ماهیچه گوسفند و گاهی هم با سینه مرغ
تخم بلدرچین هم هفته ای سه روز تو برناممون هست( خودمون هم دیگه نیمرو رو با تخم بلدرچین درست میکنیم)
هفته ای یک بار هم هم گوشت بلدرچین رو با کمی پیاز و سیب زمینی و هویج و گوجه داخل شیشه میپزم(در شیشه رو میبندم و داخل یه قابلمه که تا نیمه پر آبه روی شعله میذارم) بسیار لذیذ میشه
تخم بلدرچین هم هفته ای سه روز تو برناممون هست( خودمون هم دیگه نیمرو رو با تخم بلدرچین درست میکنیم)
هفته ای یک بار هم هم گوشت بلدرچین رو با کمی پیاز و سیب زمینی و هویج و گوجه داخل شیشه میپزم(در شیشه رو میبندم و داخل یه قابلمه که تا نیمه پر آبه روی شعله میذارم) بسیار لذیذ میشه