(۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۶:۳۰ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اره سلین تو فر هم میشه
ولی کبابی یه چیز دیگه س
سیر زیاد+پیاز+تمر هندی +سبزی ماهی
پیاز رو تفت میدی ،بعد سیر ساطوری رو اضافه میکنی
سبزی رو هم تفت میدی
تمر هندی رو از صافی با آب رد میکنی ،هسته هاشو میگیری
بعد اونم ب ترکیب بالا اضافه میکنی ،معمولا ادویه خاصی ما نمیزنیم
نمک هم نمیخاد ،تمر خودش شوره
اینا رو توی دل ماهی میذاری (ماهی رو از قبل با نمک و لیمو مزه دار کن)
بعد بدار توی توری روی منقل کباب کن
یا همین ترکیب رو بذار توی فر
فقط اولش فویل بکش ،بعد فویل رو بردار ک آب نندازه
این ترکیب عالیه
البته من تند درست میکنم
فلفل سبز دونه هاشو در میارم تو غذا ساز میذارم و پودر فلفل هم مجازه به هر میزلن که کشش خوردن دارید
