من ماهی کبابی تو پیکنیک با جنوبیها خوردم، یادم نیست ماهیش چی بود. نسیمه کلاَ منظورت ماهی کبابی بود؟ و البته حشو نخوردم.
یه بار هم توی آبادان رفتیم مضاف و ماهی فکر کنم شوریدهی خیلی خوشمزه خوردیم.
ماهی جنوب مورد علاقهم هامور هست. کلاَ به نظرم ماهیهای جنوب طبع سردتری دارن و بعدش باید خیلی مراقبت کرد و خرما خورد.
ماهی سیبس (Sea bass) هم اینجا به اسم ماهی جنوب میفروشن. اونم خیلی خوشمزهست.
تو تهران هم ترهبار قزلقلعه ماهی جنوب میاره.
کالاماری سرخکرده هم تو رستورانها خوردم و یه پیشغذای خوشمزهست اما غیرسوخاریش رو نخوردم.
یه چیز خیلی خوشمزه که فقط تو کانادا یافتم و جون میداد واسه سبزیپلو و غذاهای فوری هم Bay Scallops بود، که انگار گوشت داخل صدفِ خاصی هست. بافتش خیلی خاص هست و بوی بدی هم نداره:
https://www.metro.ca/en/online-grocery/a...p/p/239408
یه بار هم توی آبادان رفتیم مضاف و ماهی فکر کنم شوریدهی خیلی خوشمزه خوردیم.
ماهی جنوب مورد علاقهم هامور هست. کلاَ به نظرم ماهیهای جنوب طبع سردتری دارن و بعدش باید خیلی مراقبت کرد و خرما خورد.
ماهی سیبس (Sea bass) هم اینجا به اسم ماهی جنوب میفروشن. اونم خیلی خوشمزهست.
تو تهران هم ترهبار قزلقلعه ماهی جنوب میاره.
کالاماری سرخکرده هم تو رستورانها خوردم و یه پیشغذای خوشمزهست اما غیرسوخاریش رو نخوردم.
یه چیز خیلی خوشمزه که فقط تو کانادا یافتم و جون میداد واسه سبزیپلو و غذاهای فوری هم Bay Scallops بود، که انگار گوشت داخل صدفِ خاصی هست. بافتش خیلی خاص هست و بوی بدی هم نداره:
https://www.metro.ca/en/online-grocery/a...p/p/239408