مژال جون بله میگن گرم کردن و ماساژ دور ناف در جهت حرکت عقربه ساعت ( کف دستو بذاری رو شکم از دور ناف آروم شروع کنی کم کم دایره رو بزرگ کنی) کمک میکنه اما نه خیلی گرم کنی. یهو حوله خیلی گرم نذاری رو شکم. من البته این پیچیدنا فقط ده پونزده روز اول داشتم اونم اشتباه خودم بود دکتر قطره بینی داده بود من نریخته بودم فکر میکردم مهم نیست بعد که ریختم بعد از یک روز کل دل درد و پیچیدنا رفع شد تا رسید به کولیک
راستی من قطره کولیکو دارم قطع میکنم یعنی اولش که یه بار بود کردم دو بار تو روز بعد یبار تو روز. حالا وامسن پریناوارشو این هفته بزنه از دکتر میپرسم کلا قطع کنم با نه
ترگل جون گفته بودم تو پستای بعد واکسنم. ببین بهش گفتم اینطوریه ( دفعه سوم بود میگفتم یبار پایان سه ماهگی یبار سه و نیم ماهگی یبارم پایان چهار ماهگی.) دفعات پیش میگفت صبر کن
ایندفعه گفت بیشتر باید بخوره گفتم خب نمیخوره کفت باهاش حرف بزن
منم گفتم شربت اشتها اینا نمیدین سرشو انداخت بالا که نه
( کلا عادت نداره حرف بزنه با توضیح زیاد بده) موقع رفتن که کفتم نگرانم گفت نگران نباش قطره آهن نوشتم شروع کن بعد دو روز اشتهاش خوب میشه
راستی من قطره کولیکو دارم قطع میکنم یعنی اولش که یه بار بود کردم دو بار تو روز بعد یبار تو روز. حالا وامسن پریناوارشو این هفته بزنه از دکتر میپرسم کلا قطع کنم با نه
ترگل جون گفته بودم تو پستای بعد واکسنم. ببین بهش گفتم اینطوریه ( دفعه سوم بود میگفتم یبار پایان سه ماهگی یبار سه و نیم ماهگی یبارم پایان چهار ماهگی.) دفعات پیش میگفت صبر کن
ایندفعه گفت بیشتر باید بخوره گفتم خب نمیخوره کفت باهاش حرف بزن

( کلا عادت نداره حرف بزنه با توضیح زیاد بده) موقع رفتن که کفتم نگرانم گفت نگران نباش قطره آهن نوشتم شروع کن بعد دو روز اشتهاش خوب میشه