وای بزنمت عین چی ترگل
خل شدیا
تدریجی من بدتر وابسته و خریصترش کرد دیگه کلا سینه رو ول نمیکنه به غلط کردن افتادم
فقط کافیه سه روز عمسرم مرخصی بگیره بجسبونمش به انتهای هفته با لاک قرمز و چسب از شیر میگیرم
والا ضربه روحی هم اگر باشه که نیست بدتر از غذا نخوردن و نخوابیدن نیست
روانشناسه جلسه اول دوم میگفت ضربه میبینه تو ایندش تاثسر میذاره دیروز مه دید همه راهها رو رفتم میگه البته اگه یهو هم بشه ضربش گذراست یادش نمیمونه!!!
میخواستم بگم خداقل رو حرفت بمون من که کار خودمو میکنم و یهو میکیرم این سه حلسرم به اصرار دکتر اومدم ولی برای خودت خوب نیست خرف عوض کنی
سه سال شیر بدم فکر کن از جلسه اول تا سوم تکرار کرد خیلی زوده خیلی زوده
میگفت بچه دوم رو بذار سه چهار سال دیگه اقدام کن که این اولی آسیب نبینه یعنی واقعا به مدرکش شک کردم سن من به کنار یعنی حتما بچه اول باید بشه شش سال تا آسیب نبینه؟! رو چه منطقی آخه اونایی که فاصلشون کمه همه مشکل دارن؟!
خل شدیا
تدریجی من بدتر وابسته و خریصترش کرد دیگه کلا سینه رو ول نمیکنه به غلط کردن افتادم
فقط کافیه سه روز عمسرم مرخصی بگیره بجسبونمش به انتهای هفته با لاک قرمز و چسب از شیر میگیرم
والا ضربه روحی هم اگر باشه که نیست بدتر از غذا نخوردن و نخوابیدن نیست
روانشناسه جلسه اول دوم میگفت ضربه میبینه تو ایندش تاثسر میذاره دیروز مه دید همه راهها رو رفتم میگه البته اگه یهو هم بشه ضربش گذراست یادش نمیمونه!!!
میخواستم بگم خداقل رو حرفت بمون من که کار خودمو میکنم و یهو میکیرم این سه حلسرم به اصرار دکتر اومدم ولی برای خودت خوب نیست خرف عوض کنی
سه سال شیر بدم فکر کن از جلسه اول تا سوم تکرار کرد خیلی زوده خیلی زوده