۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۵:۲۸ عصر
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۵:۰۸ عصر)nona نوشته است: میس شین جان نه دیگه سر غذا هم حتما اینکارو بکن اتفاقا اگه لازمه چند روز فاصله میان وعده رو خیلی بیشتر کن بدونه از غذا هیچ خبری نیست
تو این برنامه نشون میداد بچه با وجود گرسنگی دو سه روز اول لح میکرد سراغ غذا نمیومد اما بعد چند روز دید ازین خبرا نیست و وسطش هیچ چیز دیگه نمیدن بهش خودش نشست غذا خورد
حالا میگم البته این یه برنامه بود بنظر که تئوری جواب میده
عملی هم جواب میده... ولی خب سخته... و توی فرهنگ ما هم دیدید که سخته بخوای متفاوت عمل کنی... تا بچه رو می بینن یه جوری مادر رو می سوزونن انگار از مادر مهربونترن... با اینکه حتی یه وعده غذا به این بچه ندادن ببینن چجوریه... من خودم یکی از اقوام خیلیییی می گفت بچه هام بدغذا بودن و ال و بل... وقتی رفته بودیم شهرستان و دید که پسرم میره دور میزنه میاد کلا شام مثلا 10 تا لقمه می خوره، دیگه اظهار فضل نکرد... و تازه مثلا فهمیدن میگفتم بچه ی من تی وی نمی بینه و عادت نداره و سرش با این چیزا گرم نمیشه یعنی چی (چون بچه های اونها واقعا فقط با تی وی بزرگ شدن و یک لحظه تی وی هیچ کجا خاموش نبود)... چون حتی 5 دقیقه جلوی تی وی نمی موند و فقط خود تی وی براش جالب بود و دوست داشت دکمه هاش و صفحه ش رو لمس کنه نه اینکه فیلم و انیمیشن رو ببینه...)
من خودم از همین روشی که شما اشاره کردید استفاده می کنم... و فقط میان وعده های نه چندان جذابه که می تونه بین غذا داشته باشه (مواد ساده مثل شیر و میوه و اینها)... البته نه اینکه خیلی خوش غذا یا تپل باشه ولی خب حواسم به سن و نمودار رشد هس که مثلا بعد از 1 سالگی شیب نمودار کم میشه یعنی سرعت رشد کم میشه در نتیجه حجم غذاشم کم میشه و انتظارم رو متعادل می کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم