خب من پیازداغ لازم بودم و دوتا پیاز متوسط نازک خلال کردم و با روغن کامل چرب کردم و توی ایرفرایر با دمای ۱۶۰ یه ربع گذاشتم. هر پنج دقیقه هم زدم. نتیجه خیلی کریسپی و خوب شد. ولی به نظرم یکم احتمال سوختنش بالا هست و اگه نازک خورد پیازا سفت میشن.
این دستور نسیمه که قبلش پیازارو بپزین هم خوبه. ولی من دیگه میخواستم سریع بشه.
نسیمه فک کنم منظور نونا سرخ کردن روی اجاق باشه. که دماش تحت کنترل نیست.
این دستور نسیمه که قبلش پیازارو بپزین هم خوبه. ولی من دیگه میخواستم سریع بشه.
نسیمه فک کنم منظور نونا سرخ کردن روی اجاق باشه. که دماش تحت کنترل نیست.