(۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۲:۳۵ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها اکو قلب جنین واقعا نیازه؟ شماها انجام دادین ؟
من هیچ کدوم از گروههایی که بهشون این کار پیشنهاد میشه نیستم
بعد شکمی هست یا واژینال؟
(۱۴۰۱/۱۱/۲۷، ۰۶:۲۷ عصر)Rose نوشته است: رخشید کدوم سمتی؟
یادمه سمت شرق، یکی از ماماها که مدارک مربیگری هم داشت، برنامه ی استخر هم داشت...
رز من الان این پستتو دیدم![]()
اره همون شمال شرق شرق منطقه ۱ و ۳
من اکو قلب جنین ندادم و هیچ اطلاعاتی هم ازش ندارم، ولی بچه ها دادن میان میگن
سمت شرق خوبه چند تا مرکز هست این فعالیت ها رو دارن...
ببین یکیش زمان ما سالن ورزشی ایمان توی خیابون دماوند یه کلاس گروهی ورزشی داشت، خود مربی ماما هست و کارت مربیگری داره متاسفانه اسمش یادم نمیاد، و تعداد بالا توی کلاسش هستن

استخر هم بچه های اون سمت می رفتن، توی خیابون دماوند، خیابون بلال حبشی بود که این هم جلسه ای بود و هم فکر کنم ماهانه و مربیش هم باز ماما هست و لازم باشه ورزش های خاص میده...
در کل سعی کن پیج های مختلف از ماماهای مختلف رو پیگیری کنی، اگه واقعا می خوای ورزش کنی، حتی بخوای سز باشی، واقعا به نفع خودت و بچه هست هم خونرسانی ها بهتر میشه هم عملت بهتر میشه هم خوب شدنت با روند راحت تری جلو میره ووو... بخوای طبیعی باشی هم که واجب واجبه...
من اسمایی که یادمه، نیلو معظمی (از هفته های پایین می گرفت)، مرکز امید، مرکز نوگل، یه مامایی به نام پریسا، زینب خیابانی بوده...
آها کلاس های بیمارستان های مدنظرت رو هم تا سنگین نشدی شروع کن، از همونجا می تونی کلییییی اطلاعات بگیری و یه گروهی درست کنید و باهم تبادل نظر داشته باشید و حتی بعد از تولد هم به دردت می خوره... چون همون حین کلاس ها می تونی خیلی چیزا از کادر و بیمارستان و اینا بفهمی... ببینی رویکردشون، اخلاقشون، رفتارشون و کلا کیفیت کارشون چطوره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم