۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۵:۰۹ عصر
(۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۴:۵۱ عصر)شیدا نوشته است: من شنیده بودم گوشت خروس سفت و دیرپزه، آیا حقیقت نداشت؟شیدا من خروس محلی تست کردم، هم گوشتش عین گوسفند قرمزه هم پختش اصلا مثل مرغ معمولی نیست که بگی 2 ساعته می پزه
اما وقتی می پزه، می پزززززه هااااااا
فوق العاده خوشمزه میشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم


![[-]](http://khanumha.com/images/collapse.png)