۱۴۰۱/۱۲/۲، ۰۲:۴۴ صبح
(۱۴۰۱/۱۲/۱، ۰۹:۰۷ عصر)رخشید نوشته است: نونا من از دبستان موهام بلند بوده کوتاه کنم عاقم میکنن![]()
راهی نداره برای جلوگیری از ریزش
رخشید من نمی دونم چجور رابطه ی حسی با موهات داری، ولی خب بعد از زایمان اکثر مادرا خیییییلییییی از موهاشون رو از دست میدن... و براش غصه می خورن... اینکه قبلش کوتاه کنی، باعث میشه کمتر غصه بخوری...
می تونی برای کمتر شدن حس عذابت، با کوتاه کردن موهات یه معنا و مفهوم بدی... که مثلا کوتاه کنی برای اهدا به بچه های سرطانی... به نظرم این باعث میشه که فکر کنی با موهایی که هر از گاهی خیلی راحت کوتاهشون می کنیم و دور می ریزیم، جمعش کردی و بلندش کردی و یه جون تازه به زندگی یه بچه ی دیگه دادی...
البته لازمم نیست الان کوتاه کنی، ولی اگه موهات خیلی پر و بلنده، تقریبا مطمئنم که خودت شروع می کنی که کوتاهشون کنی

کلا بعد از کوتاه کردن موها هم سر سبک میشه هم رسیدگی بهش وااااقعا راحت میشه... یعنی بعد از بچه هم ریزش داریم، هم وقت رسیدگی و حتی یه آرایشگاه ساده رفتن نداریم و همین موهامونو داغون می کنه... من که دادم همسر با موزر زد!!!!! خوبم شد... از اونموقع هم بارها و بارها کوتاهش کردم و این آخری که دیگه با حال خراب زدم، دیگه تا پشت گوشمم زدم در حدی توی کش جمع نمی شد که ببندمش... الان هم میفته پشت شونه م تقریبا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم