۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۸:۳۲ عصر
سلام دوست خوبم.
انواع املت از جمله املت اسفناج، قارچ و ...
یه غذایی ما درست می کنیم با اسفناج اینطوریه: پیاز داغ فراوون درست میکنیم. یک مشت لپه و یک مشت برنج رو چند ساعتی خیس میکنیم، میذاریم میپزه.
اسفناج ها رو می ریزیم تو تابه رو حرارت تا آبش کشیده بشه. پیاز داغ و لپه و برنج رو بهش اضافه می کنیم. وسط تابه رو خالی می کنیم و تخم مرغ میشکونیم توش. بعد که خودشو گرفت لا بقیه مخلوط می کنیم.
یه غذایی هم با عدس قرمز یا دال عدس من درست میکنم گاهی. عدس قرمز رومیذارم تا بپزه. بخش پیاز داغ اضافه مبکنم. و سیب زمینی نگینی هم توش خرد میکنم. یکم رب گوجه و اب لیموی ترجیحا تازه، نمک، فلفل قرمز میزنم و با نون یا کته میخوریم.
میرزا ق*ا*س*می، کشک بادمجان و باقالی قاتق هم غذاهای گیاهی هستند.
انواع دمی هم معمولا بدون گوشت و مرغ هستند.
انواع املت از جمله املت اسفناج، قارچ و ...
یه غذایی ما درست می کنیم با اسفناج اینطوریه: پیاز داغ فراوون درست میکنیم. یک مشت لپه و یک مشت برنج رو چند ساعتی خیس میکنیم، میذاریم میپزه.
اسفناج ها رو می ریزیم تو تابه رو حرارت تا آبش کشیده بشه. پیاز داغ و لپه و برنج رو بهش اضافه می کنیم. وسط تابه رو خالی می کنیم و تخم مرغ میشکونیم توش. بعد که خودشو گرفت لا بقیه مخلوط می کنیم.
یه غذایی هم با عدس قرمز یا دال عدس من درست میکنم گاهی. عدس قرمز رومیذارم تا بپزه. بخش پیاز داغ اضافه مبکنم. و سیب زمینی نگینی هم توش خرد میکنم. یکم رب گوجه و اب لیموی ترجیحا تازه، نمک، فلفل قرمز میزنم و با نون یا کته میخوریم.
میرزا ق*ا*س*می، کشک بادمجان و باقالی قاتق هم غذاهای گیاهی هستند.
انواع دمی هم معمولا بدون گوشت و مرغ هستند.