صنوبر جان منم این اسفناج و پنیر در خمیر یوفکا رو درست میکنم جدیداَ خیلی! با پنیر فتا هم خیلی دوستش دارم. میشه صداش کرد «بورک یا رول اسفناج و فتا». حالا آلما که خیلی هنرمنده شاید این غذاهای ساده بهش نچسبه، همین بورک رو مدل خیلی سخت و پیچیدهش میشه پای اسفناج یونانی (spanakopita)!
دیگه من یه سوپ هویج تنوری هم امشب درست کردم که مزهش عالی شده. اینم دستورش:
نزدیک یک کیلو هویج رو خرد کرده میذاریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه تو فر ۲۰۰ درجه. با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل.
تو قابلمه یک پیاز رو تفت میدیم و بهش سه حبه سیر تازه و یک انگشت زنجبیل تازه (یعنی سه بند انگشت) میزنیم + زیره، آویشن یا اورگانو، تخمگشنیز سابیده، پاپریکا، نمک و فلفل یا پول بیبر ترکی.
بعد توش آب مرغ یا آب گوشت یا عصارهی قلم یا عصارهی سبزیجات (اگر میخوایم گیاهی باشه) + یک لیتر آب تقریبا. آبش نه کم باشه نه زیاد.
بعد هویجای برشتهشده رو توش میریزیم میذاریم یک ربع جا بیفته.
و با گوشتکوب برقی یا هر چیزی مخلوطش میکنیم تا یکدست بشه.
بعد لیموترش میزنیم و اگر چاق نیستیم کمی کره هم بهش میزنیم دست آخر.
یه غذای گیاهی خیلی خوشمزه و مقوی دیگه هم ماشپلو هست که روش پیازداغ + یکی دو قاشق اردهی کنجد میریزیم. من عاشقشم.
کالجوش رو هم فراموش نکنید.
دیگه من یه سوپ هویج تنوری هم امشب درست کردم که مزهش عالی شده. اینم دستورش:
نزدیک یک کیلو هویج رو خرد کرده میذاریم نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه تو فر ۲۰۰ درجه. با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل.
تو قابلمه یک پیاز رو تفت میدیم و بهش سه حبه سیر تازه و یک انگشت زنجبیل تازه (یعنی سه بند انگشت) میزنیم + زیره، آویشن یا اورگانو، تخمگشنیز سابیده، پاپریکا، نمک و فلفل یا پول بیبر ترکی.
بعد توش آب مرغ یا آب گوشت یا عصارهی قلم یا عصارهی سبزیجات (اگر میخوایم گیاهی باشه) + یک لیتر آب تقریبا. آبش نه کم باشه نه زیاد.
بعد هویجای برشتهشده رو توش میریزیم میذاریم یک ربع جا بیفته.
و با گوشتکوب برقی یا هر چیزی مخلوطش میکنیم تا یکدست بشه.
بعد لیموترش میزنیم و اگر چاق نیستیم کمی کره هم بهش میزنیم دست آخر.
یه غذای گیاهی خیلی خوشمزه و مقوی دیگه هم ماشپلو هست که روش پیازداغ + یکی دو قاشق اردهی کنجد میریزیم. من عاشقشم.
کالجوش رو هم فراموش نکنید.