امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع بورک های غذایی
#2
سلام من یه مدل با اسنفناج و پنیرشو بلدم که اینجوریه:
اسفناج‌هارو خوب میشوریم و میذاریم پخته بشن بعد با پنیر لبنه یا هر مدل پنیری که دوست دارین (من با پنیر لبنه کاله به اسم آنا دوست دارم) مخلوطش میکنین و طبق ذائقه‌تون میتونین نمک هم بزنین اگر نمکش کم بود همین.بعدش توی خمیر یوفکا میتونین بپیچین. از اونورم میتونید کره آب کنین و روش بمالین و سیاه دونه هم بپاشین روش.یا میتونین از این نون بسته ایای گرد تهیه کنید اندازه یکی از شعاع های دایره رو ببرید و از مخلوط اسفناج و پنیر روی نونتون پخش کنید و جوری بپیچیدش که د نهایت ساندویچتون شکل یه ربع دایره بشه(با شکل میشه توضیح داد نوشتنی نمیشه گفت) بعد یک طرفش رو کره آب شده بمالید و داخل ماهیتابه قرار بدین و اون یکی روش رو هم کره آب شده بمالید و بعد از چند دقیقه برگردونید تا اون طرفش سرخ بشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع بورک های غذایی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۱:۵۷ عصر
RE: انواع بورک های غذایی - توسط صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۸/۱۶، ۰۱:۰۱ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان