۱۴۰۱/۱۲/۵، ۰۳:۲۳ عصر
اره سلین واقعا سخته
من اوایل بیماریم دکترم اناهیتا امیر پور بود مطب نداشت و توی بیمارستان اما حسین ویزیت میکرد
با مامانیم که دکتر اونم بود میرفتیم پیشش
دکتر خوبی بود واقعا اما چون 10 روزی اول بیماریم بستری شدم از بیمارستانش حالم بد میشد هر بار
الان اونشب مامانیم میگفت مطب گرفته توی شریعتی و میره پیشش میگفت یه امپول داده بهش که خیلی حالش خوبه و کورتونشو روزی 1نصفه فقط میخوره
اونم توی فکرمه
چون اونم وقت به مریض جدید سخت میده
یکی از فامیلامون شاگردش بوده حضوری رفته براش وقت گرفته
اگه خیلی دیگه همینطور پیش برم میرم پیش همون
اما کلا عزا گرفتم چون اگه برم پیش هر دکتر تازه ای باید از اول ازمایش و تراکم استخوان و معاینه چشم بدم از اول
با بچه واقعا دیوونه کنندس
...
اونروز به همسرم گفتم گفت اگه میتونی بنداز فروردین برو همه کاراتو بکن دکترتم عوض کن
احتمالا همینکارو کنم اگر دکتر اما رو گیر نیارم
من اوایل بیماریم دکترم اناهیتا امیر پور بود مطب نداشت و توی بیمارستان اما حسین ویزیت میکرد
با مامانیم که دکتر اونم بود میرفتیم پیشش
دکتر خوبی بود واقعا اما چون 10 روزی اول بیماریم بستری شدم از بیمارستانش حالم بد میشد هر بار
الان اونشب مامانیم میگفت مطب گرفته توی شریعتی و میره پیشش میگفت یه امپول داده بهش که خیلی حالش خوبه و کورتونشو روزی 1نصفه فقط میخوره
اونم توی فکرمه
چون اونم وقت به مریض جدید سخت میده
یکی از فامیلامون شاگردش بوده حضوری رفته براش وقت گرفته
اگه خیلی دیگه همینطور پیش برم میرم پیش همون
اما کلا عزا گرفتم چون اگه برم پیش هر دکتر تازه ای باید از اول ازمایش و تراکم استخوان و معاینه چشم بدم از اول
با بچه واقعا دیوونه کنندس
...
اونروز به همسرم گفتم گفت اگه میتونی بنداز فروردین برو همه کاراتو بکن دکترتم عوض کن
احتمالا همینکارو کنم اگر دکتر اما رو گیر نیارم