سوپ شلغم
![[تصویر: picshop-51647ca339cf64226685766dc5559474_ce2j.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/picshop-51647ca339cf64226685766dc5559474_ce2j.jpg)
مواد لازم ۵ نفر
۱ پیمانه جو
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ لیتر استاک مرغ یا ۱ عدد عصاره مرغ
۱۰۰ گرم گشنیز و جعفری
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ عدد شلغم رنده شده
۲۵۰ گرم قارچ
نمک و فلفل
آبلیمو دلخواه
مراحل
جو و هویج رنده شده رو میریزیم تو قابلمه و با آب به میزان لازم،زمان میدیم تا کاملا بپزه و لعاب بندازه.
قارچ ها رو میشوریم و ورقه ای میکنیم و به جو اضافه میکنیم تا بپزه.
شلغم و سبزی و آب مرغ و نمک و فلفل و خامه رو اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم و مرتب سوپ رو هم میزنیم تا بجوشه و خامه نبُره و جا بیفته.
بعد زیرشو خاموش میکنیم و سرو میکنیم و با کمی جعفری یا گشنیز تزیین میکنیم .نوش جان
در صورت تمایل میتونید موقع سرو کمی آبلیمو هم اضافه کنید.
پی نوشت : بچه ها به جای خامه، از شیر میتونید استفاده کنید.
از هر جو ، جو پرک و جو معمولی میتونید استفاده کنید، من جو معمولی میریزم و نمیخیسونم، ۲ ساعت الی ۳ ساعت خوب میپزه مخصوصا اگه تو پلوپز چند کاره بپزید.
آبلیمو رو حتماااااا بذارید سوپ از حرارت بیفته و کم کم اضافه کنید وگرنه میبره و دون دون میشه.
![[تصویر: picshop-51647ca339cf64226685766dc5559474_ce2j.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/picshop-51647ca339cf64226685766dc5559474_ce2j.jpg)
مواد لازم ۵ نفر
۱ پیمانه جو
۱ پاکت خامه صبحانه
۱ لیتر استاک مرغ یا ۱ عدد عصاره مرغ
۱۰۰ گرم گشنیز و جعفری
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ عدد شلغم رنده شده
۲۵۰ گرم قارچ
نمک و فلفل
آبلیمو دلخواه
مراحل
جو و هویج رنده شده رو میریزیم تو قابلمه و با آب به میزان لازم،زمان میدیم تا کاملا بپزه و لعاب بندازه.
قارچ ها رو میشوریم و ورقه ای میکنیم و به جو اضافه میکنیم تا بپزه.
شلغم و سبزی و آب مرغ و نمک و فلفل و خامه رو اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم و مرتب سوپ رو هم میزنیم تا بجوشه و خامه نبُره و جا بیفته.
بعد زیرشو خاموش میکنیم و سرو میکنیم و با کمی جعفری یا گشنیز تزیین میکنیم .نوش جان
در صورت تمایل میتونید موقع سرو کمی آبلیمو هم اضافه کنید.
پی نوشت : بچه ها به جای خامه، از شیر میتونید استفاده کنید.
از هر جو ، جو پرک و جو معمولی میتونید استفاده کنید، من جو معمولی میریزم و نمیخیسونم، ۲ ساعت الی ۳ ساعت خوب میپزه مخصوصا اگه تو پلوپز چند کاره بپزید.
آبلیمو رو حتماااااا بذارید سوپ از حرارت بیفته و کم کم اضافه کنید وگرنه میبره و دون دون میشه.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
