دنیا جون اول آب رو که دمای مناسب داره داخل شیشه بریز ( مثلاً برای دو پیمانه شیر ۶۰ تا باید بریزی) بعد با یه قاشق (ترجیحاً)سرلاک خوری هم بزن تا قشنگ حل بشه
برای این میگم قاشق سرلاک خوری که نرم باشه و ته شیشه رو خط نیندازه
اینطوری شیر قشنگ حل میشه ولی وقتی فقط شیشه رو تکون میدی نه تنها شیر کامل حل نمیشه بلکه اون حباب هاش باعث کولیک میشه
برای این میگم قاشق سرلاک خوری که نرم باشه و ته شیشه رو خط نیندازه
اینطوری شیر قشنگ حل میشه ولی وقتی فقط شیشه رو تکون میدی نه تنها شیر کامل حل نمیشه بلکه اون حباب هاش باعث کولیک میشه