۱۴۰۰/۸/۱۷، ۰۷:۴۱ عصر
سوپ جو
سینه مرغ مکعبی خرد شده یک کاسه کوچک
پیاز داغ نگيني خرد شده دو قاشق غذاخوری
جو یک و نیم استکان
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
هویج بزرگ یک عدد
جعفری مقداری
نمک ، فلفل آبلیمو به مقدار لازم
سینه های مرغ رو با پیاز داغ تا جایی تفت می دهیم که رنگ آنها عوض شود بعد کمی فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد رب رو اضافه میکنیم و دوباره تفت می دهیم. مقدار ی آب اضافه می کنیم و جو رو که از قبل خیس کرده بودیم آبش رو خالی می کنیم و اضافه می کنیم و هویج را رنده کرده اضافه می کنیم. دو ساعت زمان ميدهیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد در اواخر پخت کمی جعفری خرد شده را اضافه کرده و زمان می دهیم تا جعفری نیز بپزد. در آخر کار نمک و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا چند تا قل بزنه بعد گاز روخاموش می کنیم و نوش جان.
سینه مرغ مکعبی خرد شده یک کاسه کوچک
پیاز داغ نگيني خرد شده دو قاشق غذاخوری
جو یک و نیم استکان
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
هویج بزرگ یک عدد
جعفری مقداری
نمک ، فلفل آبلیمو به مقدار لازم
سینه های مرغ رو با پیاز داغ تا جایی تفت می دهیم که رنگ آنها عوض شود بعد کمی فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد رب رو اضافه میکنیم و دوباره تفت می دهیم. مقدار ی آب اضافه می کنیم و جو رو که از قبل خیس کرده بودیم آبش رو خالی می کنیم و اضافه می کنیم و هویج را رنده کرده اضافه می کنیم. دو ساعت زمان ميدهیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد در اواخر پخت کمی جعفری خرد شده را اضافه کرده و زمان می دهیم تا جعفری نیز بپزد. در آخر کار نمک و آب لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا چند تا قل بزنه بعد گاز روخاموش می کنیم و نوش جان.