ترگل با توجه به اینکه ۵ سال شسته نشده بود و یکبارم با شامپو فرش داغونش کردم و چرک مرده شده بود آره راضیم. واقعا خوب تمیز شدن. رنگشون ۲ درجه روشن شد، ۹۰ درصد چرک مرده ها هم از بین رفت. فقط یکی از مبلا دسته هاش کامل تمیز نشد. گفت اون شامپو فرشه باعث شده چرکاش بره تو جونش. کمرنگ تر شدا ولی کامل از بین نرفت.گفت اگه هرسال میشستی الان عین روز اولش میشد. راستم میگه.
البته اینم بگم مبلای من رنگ صورتی کالباسی هستن. رنگش جوریه که لک و چرک رو به سختی نشون میده کلا. در مورد مبلای کرم و سفید و این تم رنگا واقعا نظری ندارم. چون اون رنگا کوچکترین لک و چرک رو نشون میدن.
ولی من همین که رنگ مبلام ۲ درجه روشن تر شدن و ۹۰ درصد چرک مرده ها از بین رفتن خیلی راضیم.
۲ تا قالیچه از این پشمالو ها هم داشتم همین جا توی خونه برام شستن. خیلیم تمیز شدن.
کل هزینه شد ۵۷۰ تومن.
البته اینم بگم مبلای من رنگ صورتی کالباسی هستن. رنگش جوریه که لک و چرک رو به سختی نشون میده کلا. در مورد مبلای کرم و سفید و این تم رنگا واقعا نظری ندارم. چون اون رنگا کوچکترین لک و چرک رو نشون میدن.
ولی من همین که رنگ مبلام ۲ درجه روشن تر شدن و ۹۰ درصد چرک مرده ها از بین رفتن خیلی راضیم.
۲ تا قالیچه از این پشمالو ها هم داشتم همین جا توی خونه برام شستن. خیلیم تمیز شدن.
کل هزینه شد ۵۷۰ تومن.