۱۴۰۰/۸/۲۰، ۰۱:۰۱ صبح
من در همه حال پایه آش دوغ هستم. معمولا ترش هم هست اشتها رو باز میکنه...
نمیخوام منوت رو خیلی پیچیده کنم ... ولی یه تعادلی بین غذاهات نگه دار ... نه همه آب دار نه همه خشک
مثلا مرغت رو سرخ کرده سرو کن با سیب زمینی سرخ شده...
وای بهترین قسمت مهمونداری برای من همین تنظیم منو هست ...
نمیخوام منوت رو خیلی پیچیده کنم ... ولی یه تعادلی بین غذاهات نگه دار ... نه همه آب دار نه همه خشک
مثلا مرغت رو سرخ کرده سرو کن با سیب زمینی سرخ شده...
وای بهترین قسمت مهمونداری برای من همین تنظیم منو هست ...