رخشید جان من هم سرکلاژ کردم
طول سرویکسم ۲۶ بود که دکترم همون فرداش سرکلاژم کرد
عزیزم چون هفته ت بالاست زود انجام بده و اصلاً ترس به دلت راه نده
من شب قبلش یه شام سبک خوردم و بعدش ناشتا بودم البته به جز آب
صبح ساعت ۶ با همسرم رفتیم صارم و حدود ۸ بود که فکر کنم رفتم اتاق عمل. همه چیز خیلی سریع پیش میره و بیهوشیش خیلی سبکه، خود عملم در حد ۵ دقیقه س
بعد عمل من اصلاً درد نداشتم ولی بعضی ها ممکنه کمی درد داشته باشن که اگه درد داشتی بهت دارو میدن
من رو یک شب نگه داشتند و فردا پیش از ظهرش بعد از انجام سونو گرافی برای چک کردن وضعیت جنین مرخص شدم
ببین خود عمل اصلآً سخت نیست و نقاهتش حدود دو هفته س؛ ولی بعدش باید رعایت کنی
من دکترم تا هفتۀ ۳۴ بهم استراحت مطلق داد و تا هفتۀ سی وچهار هر هفته یک آمپول پورلوتون تزریق میکردم.
نشستن عمودی، دولا شدن و ایستادن رو دکتر برام ممنوع کرد و همش در حال نیمه نشسته یا دراز کش بودم و حتی غذا رو نیمه نشسته میخوردم. فقط هر یک ساعت یه دور تو خونه میزدم که خون در پاهام لخته نشه
همسرم منو میبرد حمام و ناخن هامو میگرفت و ...
ولی از هفتۀ سی و چهار دیگه دکتر بهم مجوز داد که میتونم کمی با ماشین گردش برم و ...
فقط من چون میخواستم طبیعی زایمان کنم هفتۀ ۳۷-۳۸ بود که نخ بخیه رو برام کشید
شروع هفتۀ ۴۰ هم سزارین شدم
در کل نترس ولی حسابی استراحت کن واین نیمه نشسته بودن ( عمود نبودن)خیلی مهمه
ایشالا به سلامتی انجام میدی و همه چیز عالی پیش میره
طول سرویکسم ۲۶ بود که دکترم همون فرداش سرکلاژم کرد
عزیزم چون هفته ت بالاست زود انجام بده و اصلاً ترس به دلت راه نده
من شب قبلش یه شام سبک خوردم و بعدش ناشتا بودم البته به جز آب
صبح ساعت ۶ با همسرم رفتیم صارم و حدود ۸ بود که فکر کنم رفتم اتاق عمل. همه چیز خیلی سریع پیش میره و بیهوشیش خیلی سبکه، خود عملم در حد ۵ دقیقه س
بعد عمل من اصلاً درد نداشتم ولی بعضی ها ممکنه کمی درد داشته باشن که اگه درد داشتی بهت دارو میدن
من رو یک شب نگه داشتند و فردا پیش از ظهرش بعد از انجام سونو گرافی برای چک کردن وضعیت جنین مرخص شدم
ببین خود عمل اصلآً سخت نیست و نقاهتش حدود دو هفته س؛ ولی بعدش باید رعایت کنی
من دکترم تا هفتۀ ۳۴ بهم استراحت مطلق داد و تا هفتۀ سی وچهار هر هفته یک آمپول پورلوتون تزریق میکردم.
نشستن عمودی، دولا شدن و ایستادن رو دکتر برام ممنوع کرد و همش در حال نیمه نشسته یا دراز کش بودم و حتی غذا رو نیمه نشسته میخوردم. فقط هر یک ساعت یه دور تو خونه میزدم که خون در پاهام لخته نشه
همسرم منو میبرد حمام و ناخن هامو میگرفت و ...
ولی از هفتۀ سی و چهار دیگه دکتر بهم مجوز داد که میتونم کمی با ماشین گردش برم و ...
فقط من چون میخواستم طبیعی زایمان کنم هفتۀ ۳۷-۳۸ بود که نخ بخیه رو برام کشید
شروع هفتۀ ۴۰ هم سزارین شدم
در کل نترس ولی حسابی استراحت کن واین نیمه نشسته بودن ( عمود نبودن)خیلی مهمه
ایشالا به سلامتی انجام میدی و همه چیز عالی پیش میره