ندا دختر من که عاشق ماست بود واقعا از بعد واکسن ۱۸ ماهگی تا الان بهش بجز یکبار تو مهمونی لب نزده فقط پنیر خامه ای خداروشکر میخوره اما خب میزان پنیری که میخوره یک بیستم نیاز روزانشم تامین نمیکنه دوغم باز نخورد دیشب اماحان کردم مجدد
شیرم هیچ جوره نمیخوره فقط شیرکاکائو که بن سای جان گفت امتحان نکردم
حالا شیرکاکائوی خاضری امروز میگیرم اگر خورد که خیلیم خوب من بعد خونه درست میکنم ( بچه ها کامائو ضرر نداره ؟ برای بچه کوچیک منظورمه)
اگر اینم نخوره باز یک ماه تلاش میکنم اگر مقاومت کرد دیگه مجبورم از دکترش قرص کلسیم بگیرم چون کمیود کلسیم میگیره
دختر منم با شیر میخوابید گاهی با پدرش با قصه و لالایی
اما این دوشب با آهنگ خالی لالایی باباش راهش میبره میخوابونه ( من بخاطر دردم نمیتونم متاسفانه بغلش کنم) چند باریم طول شب پا میشه که عادت داشت بیاد شیر بخوره الان بهش میگم تموم شده مامان جان دستشو مبگیرم آروم بشه دیشب که خوابش برد اینطوری
پریشب رو پام با لالایی خوابوندمش
شیرم هیچ جوره نمیخوره فقط شیرکاکائو که بن سای جان گفت امتحان نکردم
حالا شیرکاکائوی خاضری امروز میگیرم اگر خورد که خیلیم خوب من بعد خونه درست میکنم ( بچه ها کامائو ضرر نداره ؟ برای بچه کوچیک منظورمه)
اگر اینم نخوره باز یک ماه تلاش میکنم اگر مقاومت کرد دیگه مجبورم از دکترش قرص کلسیم بگیرم چون کمیود کلسیم میگیره
دختر منم با شیر میخوابید گاهی با پدرش با قصه و لالایی
اما این دوشب با آهنگ خالی لالایی باباش راهش میبره میخوابونه ( من بخاطر دردم نمیتونم متاسفانه بغلش کنم) چند باریم طول شب پا میشه که عادت داشت بیاد شیر بخوره الان بهش میگم تموم شده مامان جان دستشو مبگیرم آروم بشه دیشب که خوابش برد اینطوری
پریشب رو پام با لالایی خوابوندمش