۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۰۹:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۰۴ عصر، توسط شیطون خانم.)
نسیمه من مایع ک*ت*ل*ت هم بعضی وقتها زیاد درست گرده باشم تو فریزر میذارم. البته تخم مرغ و نمک نمیزنم. قبل اینکه نمک و تخم مرغ بزنم اضافه رو فریز میکنم. خوب میشه بعدا درمیارم.
سبزی کوکو هم غذا فوری و خوبی داشته باشی.
من همبرگر هم گوشت خودم میگیرم قالب میزنم فریز میکنم. خیای خوشمزه و سالم و سریعه.
پیتزا خمیرش درست میکنم تو ظدف پیرکس میزارم )مواد همه چی هم میریزم روش( بعد فریز میکنم. میزارم تو فر خیلی خوب میشه. البته بیشتر از دو سه هفته بیات میشه ها.
خود خمیرش آماده میکنم، به اندازه ی قالب سینی میذارم تو فریزر، بعد هر موقع بخوام پیتزا درست کنم ، خمیر چند ساعت زودتر درمیارم پیتزا آماده میکنم. این خمیرش تا ۴-۵ ماه هم تازه و خوب میمونه و خیلی سریع برای پیتزا مثل بیرون بخوای درست کنی.
آهان جوجه آماده فریز شده، گوشت کباب برگی، اینا غذاهای سریع و مقوی هستن. تو فریزر داشته باشی خوبی
سلین من اون مدل گوشت چند سال پیش خوردم. تو ی روستایی رفته بودیم که این طوری گوشت درست میکردن نگه میداشتن خیلیییی خوشمزه بود
سبزی کوکو هم غذا فوری و خوبی داشته باشی.
من همبرگر هم گوشت خودم میگیرم قالب میزنم فریز میکنم. خیای خوشمزه و سالم و سریعه.
پیتزا خمیرش درست میکنم تو ظدف پیرکس میزارم )مواد همه چی هم میریزم روش( بعد فریز میکنم. میزارم تو فر خیلی خوب میشه. البته بیشتر از دو سه هفته بیات میشه ها.
خود خمیرش آماده میکنم، به اندازه ی قالب سینی میذارم تو فریزر، بعد هر موقع بخوام پیتزا درست کنم ، خمیر چند ساعت زودتر درمیارم پیتزا آماده میکنم. این خمیرش تا ۴-۵ ماه هم تازه و خوب میمونه و خیلی سریع برای پیتزا مثل بیرون بخوای درست کنی.
آهان جوجه آماده فریز شده، گوشت کباب برگی، اینا غذاهای سریع و مقوی هستن. تو فریزر داشته باشی خوبی
سلین من اون مدل گوشت چند سال پیش خوردم. تو ی روستایی رفته بودیم که این طوری گوشت درست میکردن نگه میداشتن خیلیییی خوشمزه بود