۱۴۰۱/۱۲/۲۷، ۱۰:۳۰ عصر
من حالا یه دور تو مقیاس کم فریز میکنم دستم بیاد قلقش بعد زیاد درست میکنم
یادمه اوایل ازدواجم ،یه بار بادمجان فریز کردم
بعد ریختم تو قیمه، طعمش جالب نبود
چون گذاشتم یخش باز شد ،یکم آبکی شد بعد انداختم تو خورش
این سری یخمکی استفاده میکنم شاید پسندیدم
یادمه اوایل ازدواجم ،یه بار بادمجان فریز کردم
بعد ریختم تو قیمه، طعمش جالب نبود
چون گذاشتم یخش باز شد ،یکم آبکی شد بعد انداختم تو خورش
این سری یخمکی استفاده میکنم شاید پسندیدم

گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎