۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۰۲:۵۱ صبح
ممنونم شیدا جان بابت ایجاد تاپیک
خوب خانوم ها اینجا روش هایی که باعث میشه آشپزی آسان تر و سریع تر داشته باشید رو به اشتراک بزارید
همه ما وافق هستیم که مواد برای آشپزی بلید تازه تهیه بشه و غذا و سبزیجات فریزی ارزش غذایی ندارن اما گاهی مجبوریم خود من غذا و سبزیجات فریزری رو به کترینگ های بیرونی ترجیح میدم یا اون اوایل که تازه بچه به دنیا میاد یا خانوم های شاغل خیلی پیش میاد که دلمون میخواد تو کمترین زمان ی غذای گرم تهیه کنیم
من لیست خودم رو میزارم صد البته تایید نمیکنم کسی انجام بده بسته به شرایط خودتون شاید یکی یا چندتاش به کارتون اومد
من همیشه حبوبات رو به اندازه ی دوبار مصرف خیس میکنم الان حدود یک شبانه روز ولی اون اوایل که پسرم نوزاد بود و بحث کولیک بود ۳ روز خیس میکردم تا حدی که جوونه خارج شه از پوست آبش رو هم حتما هرچند ساعت عوض کنید بعد میزاشتم ی نیم ساعتی نیم پز بشه بعد فریز میکنم
مایع ماکارونی رو همیشه آماده میزارم فریزر برای استانبولی لوبیا پلو ماکارونی
مواد کوفته رو آماده میکنم گرد گرد میکنم میزارم تو ظرف
صیفیجات رو همیشه بلانچ میکنم تا تازه بمونن هویج فلفل دلمه قارچ
مثلا تو ی زیپ کیپ هویج و قارچ فلفل دلمه بلانچ شده و سبزی سوپ میریزم تا برای سوپ آماده باشه
مرغ و گوشت رو میشه با پیاز و فلفل دلمه و ادویه مزه دار کنید تو ظرف نگه دارید در عرض ده دقیقه تو ماکرو آماده میشه
زمستان ها همیشه در عرض ۲۰ دقیقه آش جا افتاده درست میکنم از قبل نخود و لوبیا و عدس و سبزی آش رو میپزم فریز میکنم وقتی هوس کنیم فوری بهش رشته و پیاز داغ اضافه میکنم
من مایع ک*ت*ل*ت رو هم گاهی فریز میکنم البته در حد یک هفته
پیاز داغ رو میتونید تو شیشه در فریزر تا یک ماهم نگه دارید
بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم
اها تازه مامان شده هاا یکی دوروز قبل شیره گوشت تو شیشه درست کنید آماده بزارید یخچال تا ۱۰ روز هم میشه فریز کرد آب کله پاچه فریز کنید آماده داشته باشید هر وقت چیزی نبود تلیت کنید هم مقویه هم شیر افزاس
من معمولا تو ظرف های مخصوص که واشر دارن و زیپ کیپ فریز میکنم مواد داغ رو میزارم یخچال کاملا خنک شه بعد فریز میکنم معمولا ۷ تا ۱۰ رور از تاریخ فریز مصرف میکنم
حتما تاریخ بزنید
در ضمن باز هم میگم شاید این روش صحیح و درستی نباشه اما وقتی که مشغولیم از فست فود و غذاهای بیرونی سالم ترن
خوب خانوم ها اینجا روش هایی که باعث میشه آشپزی آسان تر و سریع تر داشته باشید رو به اشتراک بزارید
همه ما وافق هستیم که مواد برای آشپزی بلید تازه تهیه بشه و غذا و سبزیجات فریزی ارزش غذایی ندارن اما گاهی مجبوریم خود من غذا و سبزیجات فریزری رو به کترینگ های بیرونی ترجیح میدم یا اون اوایل که تازه بچه به دنیا میاد یا خانوم های شاغل خیلی پیش میاد که دلمون میخواد تو کمترین زمان ی غذای گرم تهیه کنیم
من لیست خودم رو میزارم صد البته تایید نمیکنم کسی انجام بده بسته به شرایط خودتون شاید یکی یا چندتاش به کارتون اومد
من همیشه حبوبات رو به اندازه ی دوبار مصرف خیس میکنم الان حدود یک شبانه روز ولی اون اوایل که پسرم نوزاد بود و بحث کولیک بود ۳ روز خیس میکردم تا حدی که جوونه خارج شه از پوست آبش رو هم حتما هرچند ساعت عوض کنید بعد میزاشتم ی نیم ساعتی نیم پز بشه بعد فریز میکنم
مایع ماکارونی رو همیشه آماده میزارم فریزر برای استانبولی لوبیا پلو ماکارونی
مواد کوفته رو آماده میکنم گرد گرد میکنم میزارم تو ظرف
صیفیجات رو همیشه بلانچ میکنم تا تازه بمونن هویج فلفل دلمه قارچ
مثلا تو ی زیپ کیپ هویج و قارچ فلفل دلمه بلانچ شده و سبزی سوپ میریزم تا برای سوپ آماده باشه
مرغ و گوشت رو میشه با پیاز و فلفل دلمه و ادویه مزه دار کنید تو ظرف نگه دارید در عرض ده دقیقه تو ماکرو آماده میشه
زمستان ها همیشه در عرض ۲۰ دقیقه آش جا افتاده درست میکنم از قبل نخود و لوبیا و عدس و سبزی آش رو میپزم فریز میکنم وقتی هوس کنیم فوری بهش رشته و پیاز داغ اضافه میکنم
من مایع ک*ت*ل*ت رو هم گاهی فریز میکنم البته در حد یک هفته
پیاز داغ رو میتونید تو شیشه در فریزر تا یک ماهم نگه دارید
بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم
اها تازه مامان شده هاا یکی دوروز قبل شیره گوشت تو شیشه درست کنید آماده بزارید یخچال تا ۱۰ روز هم میشه فریز کرد آب کله پاچه فریز کنید آماده داشته باشید هر وقت چیزی نبود تلیت کنید هم مقویه هم شیر افزاس
من معمولا تو ظرف های مخصوص که واشر دارن و زیپ کیپ فریز میکنم مواد داغ رو میزارم یخچال کاملا خنک شه بعد فریز میکنم معمولا ۷ تا ۱۰ رور از تاریخ فریز مصرف میکنم
حتما تاریخ بزنید
در ضمن باز هم میگم شاید این روش صحیح و درستی نباشه اما وقتی که مشغولیم از فست فود و غذاهای بیرونی سالم ترن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...