دقیقا مهم روش درست فریز کردنه مثلا شما اگه هویج رو خام فریز کنید آب میان بافتیش از بین میره و چروک میشه تازه زمان پخت هم خیلی زیاد میشه چون ی حالت لاستیکی میشه اما اگه هویج رو بلنچ کنی بعد فریز کنی کاملا تازه و خوشرنگ میمونه حتی لوبیا سبز هم به جای سرخ کردن بلانچ کنید کرفس هم خوب میشه
حتما روی بسته ها هم تاریخ بزنید که طبق تاریخشون زودتر استفاده کنید
من بادمجان هم کباب میکنم با گوجه کبابی میکس میکنم میزارم فریزر برای میرزا ق*ا*س*می وقتایی که عجله دارم ۵ دقیقه آماده میشه
حتما روی بسته ها هم تاریخ بزنید که طبق تاریخشون زودتر استفاده کنید
من بادمجان هم کباب میکنم با گوجه کبابی میکس میکنم میزارم فریزر برای میرزا ق*ا*س*می وقتایی که عجله دارم ۵ دقیقه آماده میشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...