۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۰۱:۵۳ عصر
سلام به همگی، منم با اینکه شاغل هستم اما تقریبا اکثر روزا برای وعده ناهار و شام غذای متفاوت درست میکنم، گاهی هم سعی میکنم مثلا خورشت رو برای دو روز تهیه کنم و فقط برنج رو تازه آماده کنم، با این حال همیشه بادمجان کبابی و سرخ شده، پیاز چیپسی، حریره سیر، ذرت و حبوباب پخته شده (برای انواع آش) توی فریزر آماده دارم. مابقی مواد مثل نخودفرنگی، کرفس خرد شده و… خام نگهداری میکنم. ضمنا من برای خورشت عموما از زودپز و برای برنج از پلوپز استفاده میکنم.