رخشید من سی داشتم و دارم
به نظرم آزادی خیلی خوبی داره، در کل بخاطر اینکه پهلو به پهلو شدن کلا سخت میشه و زیادم خوب نیست، زیاد نگران پلق زدن نباش
البته من پولیپ داشتم و کلا همیشه فقط یه طرف می خوابیدم، بعدشم روم موند و بهتر نشد... ولی اگه هم خواستی ک بچرخی، در یه حالت که یه طرف بازه و بالش فقط زیر سر و لای پاهات قرار می گیره... اون طرفی هم بشی، باز هم زیرسر و لای پات قرار میگیره و می تونی بالش رو بغل کنی یا مثلا دستت رو زیرش بذاری... یو شکل کلا باید اینجوری یا بغلش کنی یا دستت رو بذاری زیرش...
و اینکه بالش سی شکل، انعطاف لازم برای شیردهی یا نشوندن بچه رو داره... می تونی دور خودت بچرخونی و بچه رو بذاری روش و شیر بدی... یا جدا مثل مبل کودک بپیچیش و بچه رو بذاری داخلش...
کلا من از سی که داشتم راضی بودم... دی روحه هم نبود و متفرقه بود یه جورایی... و نصف دی روحه هم خریدم... ولی حتما برو بازار و ببین... البته نمی دونم هنوزم استراحت مطلقی یا نه؟
به نظرم آزادی خیلی خوبی داره، در کل بخاطر اینکه پهلو به پهلو شدن کلا سخت میشه و زیادم خوب نیست، زیاد نگران پلق زدن نباش

و اینکه بالش سی شکل، انعطاف لازم برای شیردهی یا نشوندن بچه رو داره... می تونی دور خودت بچرخونی و بچه رو بذاری روش و شیر بدی... یا جدا مثل مبل کودک بپیچیش و بچه رو بذاری داخلش...
کلا من از سی که داشتم راضی بودم... دی روحه هم نبود و متفرقه بود یه جورایی... و نصف دی روحه هم خریدم... ولی حتما برو بازار و ببین... البته نمی دونم هنوزم استراحت مطلقی یا نه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم