۱۴۰۰/۸/۲۷، ۱۱:۰۲ صبح
(۱۴۰۰/۸/۲۶، ۰۸:۰۷ عصر)nona نوشته است: مامانای مهربون میشه یه کمک بدید
گفتید آرد برنجو خودمون درست کنیم شمیم جونم زحمت تهیشو گذاشت سوالم اینه جرا آرد برنج مارخونه ای نمیشه استفاده کرد؟ سوال دومم اینه میشه حجم بالا درست کنم نگه دارم مثلا برای دوماه یا نه هفتگی درست کنم؟
سوال بعدمم راجع به جوانه هاست
میشه از جوانه های بسته بندی بازار استفاده کرد یا تو خونه باید درست کنم؟ آخه میترسم کپک بزنه بلد نیستم معمولا هم گند مای عید رو خراب میکنم
نونا جون من شنیدم یکی که توی کار تغذیه ی سالم هست می گفت که آرد کلا دو هفته می مونه بعدش خراب میشه و همه ی ما داریم آرد خراب می خوریم... حالا چقدرش درسته نمی دونم...
از اونور بحث ناخالصی هم مهمه که آرد برنج بازاری دقیقا معلوم نیست چیا توش داره...
در کل من برای سال اول آرد رو تماما خودم درست می کردم چه آرد برنج چه آرد جوانه ها چه پودر آجیل ها و... جوانه ها رو هم خودم درست می کردم... چند تا کلیپ کامل ببینی یاد می گیری... تمیز و سالم نگهداشتن محیط فوق العاده مهمه... جوانه ها تا اون حد سبزه ی عید نباید بلند بشه اصلا تلخ میشه... در حدی که نقره ای شد کافیه و دیگه خشکش می کنیم... ولی به نظرم اگه تست کردی و بازم خراب شد، می تونی اماده هم بگیری... به نظرم مشکلی نداره... فقط سبزیش کمتر باشه بهتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم