(۱۴۰۰/۸/۲۷، ۱۱:۲۳ صبح)nona نوشته است: مرسی رز عزیزم
آرد برنج رو کم کم درست میکردی یا حجم زیاد عزیزم؟ آره آرد و پودر آحیل و پوره ها رو کلا ترجیحم اینه خودم درست کنم وای راستش یعالم کلیپ جوانه هم دیدم هر بار خرابش کردم…
خواهش می کنم عزیزم
شاید زیاد درست می کنی...
در اندازه ی کم یه بار تست کن، مثلا در حد 3-4 قاشق غذاخوری... اگه نشد دیگه فعلا بذارش کنار تا بعدا سرت خلوت شد یاد بگیری...
آرد برنج کم کم درست می کردم... البته من زیاد استفاده نداشتم و برای مغذی کردن سوپش و اینها استفاده می کردم از انواع آرد خونگی و آرد جوانه ها و جوانه ی حبوبات و... (اگه بعدش تفت بدی میشه سویق)... پودر آجیل و اینها هم برای همون سوپ ها و دسرها استفاده می کردم..
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم