(۱۴۰۰/۸/۲۸، ۱۲:۳۸ صبح)Rose نوشته است: مرسی عزیزم. نمی دونستم مرسی که گفتی سمین (ثمین؟) جان
چیز دیگه ای هم باید توجه کنم؟
من اصلا برندها و مدل ها رو نمی شناسم...
چون میخوام کالری بشماره می خوام بگیرم... وگرنه از این مدل ساعت ها اطلاعاتی ندارم
سمین هستم

هرچی خواستی بخری حتما کامنت های دیجی کالا رو بخون. باید سنسورهاش تا حد مطلوب دقیق باشن. من ضربان شمار مال خودم رو با دستگاه فشار خون چک کردم و تقریبا یکی بودن. برای سنسوز اکسیژن.هم چند دقیقه کم نفس کشیدم و مچ بند تغییرات رو قشنگ نشون داد. برای کالری شماری باید ببینی چه ورزشایی براش تعریف شده. مثلا بعضیاش فقط پیاده روی و دو داره. بعضیاش طناب زدن و شنا و... هم دارن. مال من یه قسمت کیفیت خواب هم داره که فکر میکنم بر اساس ضربان قلب کیفیت خواب رو مشخص میکنه البته به نظرم خیلی دقیق نیست. یه چیز دیگه هم اینه که اگر طولانی بی تحرک باشید بهتون اخطار میده.
یه نکته دیگه.هم الگوریتمایی مثل قدم شمار هست. بعضی مدل های قدیمی قدم رو فقط با حرکت دست می شماره. مدل های جدیدتر از شتاب سنج هم استفاده میکنن که دقت رو خیلی میبره بالا.
من اون موقع که خریدم زیر 1 میلیون فقط honor band 5 کامنتاش خوب بود و سنسور اکسیزن هم داشت. راستش با بقیه.برندها آشنایی ندارم. ولی خدایی ازش راضیم.
راستی اگر برای ورزش می خوای استفاده کنی دقت کن ضد ضربه و ضد آب باشه.