۱۴۰۰/۸/۲۸، ۱۱:۰۰ صبح
خواهش می کنم صنوبر جان
چقدر شما مهربونی واقعا❤❤
کاش منم یکی مثل شما دور و برم داشتم...
کار خاصی نکردم شاید فقط یه واسطه بودم و خدا خواست پیامت رو ببینم و اون حرفا رو بگم... امیدوارم خیرت به یه مامان تازه زایمان کرده برسه و دلش خوشحال شه...
مطمئنم که هیچوقت این خوبیت یادش نمیره مهربون❤❤
راستی اگه بتونی یکم توی کاراش کمکش کنی هم خیلی براش خوب میشه... یعنی عالی میشه... اگر ندار هستید می تونی این پیشنهادم بهش بدی و وقتی رفتی اونجا بگو می دونم در چه شرایط سختی هستی... خیلی دوست دارم اگه کاری داری من بتونم برات انجام بدم
مثل سرخ کردن پیاز داغ (من یه سری که پسرم دو ماهش بود، تقریبا با خواهر شوهرم ۲ کیلو پیاز داغ درست کردیم و ۳-۴ کیلو لوبیا سبز با او و دخترش فریز کردیم که من استفاده کنم و هیچوقت این لطفش از یادم نمیره...)
درست کردن مایه ماکارونی
خرید و نرتب کردن و چرخ کردن گوشت
درست کردن عصاره ی گوشت
اتو کردن لباس
مرتب کردن کمد
جارو کشیدن
شستن ظرفا
مرتب کردن یخچال و هرررررر چیزی که می تونی انجام بدی براش... اگر دوست داشتی اینها هم پیشنهادای خوبی به یه خانم تازه زایمان کرده هستن...
خدا ازت تکثیر کنه مهربون❤❤
چقدر شما مهربونی واقعا❤❤
کاش منم یکی مثل شما دور و برم داشتم...
کار خاصی نکردم شاید فقط یه واسطه بودم و خدا خواست پیامت رو ببینم و اون حرفا رو بگم... امیدوارم خیرت به یه مامان تازه زایمان کرده برسه و دلش خوشحال شه...
مطمئنم که هیچوقت این خوبیت یادش نمیره مهربون❤❤
راستی اگه بتونی یکم توی کاراش کمکش کنی هم خیلی براش خوب میشه... یعنی عالی میشه... اگر ندار هستید می تونی این پیشنهادم بهش بدی و وقتی رفتی اونجا بگو می دونم در چه شرایط سختی هستی... خیلی دوست دارم اگه کاری داری من بتونم برات انجام بدم
مثل سرخ کردن پیاز داغ (من یه سری که پسرم دو ماهش بود، تقریبا با خواهر شوهرم ۲ کیلو پیاز داغ درست کردیم و ۳-۴ کیلو لوبیا سبز با او و دخترش فریز کردیم که من استفاده کنم و هیچوقت این لطفش از یادم نمیره...)
درست کردن مایه ماکارونی
خرید و نرتب کردن و چرخ کردن گوشت
درست کردن عصاره ی گوشت
اتو کردن لباس
مرتب کردن کمد
جارو کشیدن
شستن ظرفا
مرتب کردن یخچال و هرررررر چیزی که می تونی انجام بدی براش... اگر دوست داشتی اینها هم پیشنهادای خوبی به یه خانم تازه زایمان کرده هستن...
خدا ازت تکثیر کنه مهربون❤❤
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم