۱۴۰۲/۱/۱۷، ۰۷:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۷، ۰۷:۳۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
آلما جون میگم این سیب زمینی هات رو چقدر میپزی ک قشنگ مکعبی میشن و وا نمیرن !
من یه بار اینجوری کردم ،اصن له شدن ،مث الویه شد !!
اول نگینی میکنی بعد آبپز میکنی ؟
یا کلا سیب زمینی ک پخت ،نگینی برش منی ؟
شیدا من سالاد خاصی بلد نیستم ،یه چیزایی بلدم ک همه بلدن
سالاد پاستا،الویه ،اندونزی،سزار
اگه بلد نبودی از بین اینا بگو
من یه بار اینجوری کردم ،اصن له شدن ،مث الویه شد !!
اول نگینی میکنی بعد آبپز میکنی ؟
یا کلا سیب زمینی ک پخت ،نگینی برش منی ؟
شیدا من سالاد خاصی بلد نیستم ،یه چیزایی بلدم ک همه بلدن

سالاد پاستا،الویه ،اندونزی،سزار
اگه بلد نبودی از بین اینا بگو

گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎