قربونتون خوبم و بچه هام خوبن. شما خوبین بچه ها؟ امیدوارم که همگیتون سلامت باشین. بچه هاتون و نی نی تو دلیهاتون چطورن؟ البته یک ماه پیش همگی کرونا گرفتیم و دخترم از مهد آورده بود و اون سختترم گرفت و ۲-۳ روز تب داشت و تبش یه روز به ۳۸.۷ اینام رسید بچه ام. دیگه یه مدتم مشغول کلاس ورزش بعد بارداری بودم که تموم شد و الانم هفته ای یه بارم با ایلیان می ریم کلاس مادر و نوزاد. یه مدتم مشغول خونه تکونی بودم اینایی که از بیرون بیان فقط ظاهرو سمبل می کنن و تمام عمق خونه ام کثیف بود، یه چند هفته است هم که نوبتی دوستامونو دعوت می کنم که بارداری رفتیم خونه اشونو نشده بود دعوتشون کنم تو بارداری به خاطر شرایط قشنگ بارداریم. می فهممت نسیمه چی میگی واقعا بعضی بارداریها تحملش سخته، مال منم جالب نبود و خصوصا که به خاطر کم تحرکیمم ۲۵-۲۷ کیلو اضافه کرده بودم و دو کیلو دیگه کم بشم میشم عین قبل بارداری که امیدوارم تا آخر فروردین شر این دو کیلو هم کم بشه. ولی خب آدم وقتی بعدش کوچولوشو بغل می کنه هر روز خدارو شکر می کنه. پسرمم یه خدود دو هفته ایناست خوابش میاد تو طول روز بدقلقی می کنه و خلاصه اینکه خیلی فرصت نمی کنم بیام و فرصتی پیدا کنم یکم فیلم و سریال می بینم و یه ورزشی چیزی می کنم.
راستی صنوبر هم باردار شده به سلامتی؟
آخی نونا تو هم شبهام مشغول کاری و فرصت خوابیدنتم کمه سختت میشه. خسته کننده هم هست کل روز یکسره با فسقل بچه سر و کله زدن. من مهمون دارم با اینکه خب کار خونه ام بیشتره راضیترم چون باز بچه امو بازی میدن و یه نفسی می کشم از دستشو اونم پسر خوبی میشه وقتی مهمون داریم چون سرگرمه.
راستی صنوبر هم باردار شده به سلامتی؟
آخی نونا تو هم شبهام مشغول کاری و فرصت خوابیدنتم کمه سختت میشه. خسته کننده هم هست کل روز یکسره با فسقل بچه سر و کله زدن. من مهمون دارم با اینکه خب کار خونه ام بیشتره راضیترم چون باز بچه امو بازی میدن و یه نفسی می کشم از دستشو اونم پسر خوبی میشه وقتی مهمون داریم چون سرگرمه.