۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۵:۵۶ عصر
عزیزم ته چین هم سخته هم خیلی ظرف کثیف میکنه موقع درست کردن
یک عالمه قابلمه باید بشورن
مرغ زعفرونی یا مرغ مجلسی بهتره
چون هم با باقالی پلو و هم با برنج سفید ترکیب خوبی میشه
دسر هم پیشنهاد میکنم تو قالبهایی که قرار باشه برشون گردونید نریزید. توی ظرف پیرکس بریزید و روش هم ترافل بریزید برای تزئین. استرس از قالب برگردوندن زیاده
یک عالمه قابلمه باید بشورن
مرغ زعفرونی یا مرغ مجلسی بهتره
چون هم با باقالی پلو و هم با برنج سفید ترکیب خوبی میشه
دسر هم پیشنهاد میکنم تو قالبهایی که قرار باشه برشون گردونید نریزید. توی ظرف پیرکس بریزید و روش هم ترافل بریزید برای تزئین. استرس از قالب برگردوندن زیاده