۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۳:۵۲ عصر
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۰:۵۱ صبح)ستیلیته نوشته است:عه وا! نمیخورید یعنی ؟ پوزش میطلبم من فکر کردم همه میخورن -___-(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۲:۰۲ صبح)Almam نوشته است: یوتاب میتونی یه چیز شیرین مثه خاگینه درست کنی بعد غذا بخورن جای مربا
عاشقتم که فکر میکنی همهی ایرانیا بعد از غذا مربا میخورن که به یوتاب میگی یه چیز دیگه درست کنه که بعد از غذا «جای مربا» بخورن!

(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۲:۴۷ عصر)Targol نوشته است: روی فرنی نخوردمترگللللل رو فرنی و شیربرنج فقطططط مربای گل باید بخوری اصن یه وضعییییه!!!
انجیر هم خوبههه
ولی تمشک اوله برام. نمیدونم چرا حواسم نبود، چون خیلی کمه احتمالا
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۱:۱۱ عصر)شیدا نوشته است: بچه ها تحقیقاتم:شیدا جانم ممنون که مارو از این گمراهی بدر کردی!! -___-
مصرف مواد شیرین بعد از صرف غذا به هضم غذا کمک نمیکند بلکه به دلیل اینکه این مواد سرشار از قند و انرژی هستند، طول مدت هضم غذا را بیشتر میکنند.
این کار بهخصوص در مورد افرادی که اضافه وزن دارند، میتواند مسالهساز شود و آنها را چاق کند یا درجات چاقی را در افراد چاق بالا ببرد
به نظرم ترشی به میزان کم ممکنه به هضم غذا کمک کنه ،اما شیرینی خیر
واااای مری دهنم آب افتاد خدا نکشدت!!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
