۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۴:۱۷ عصر
ور وره اضافی ندا
اخه من برنجای زیاد و ابکشم خوب نمیشه بعد دوبار قبلنا بابا چند بارم خودش اومدن گذاشتن برام
اخرین بار چون ما روغن مصرف نداریم اصلا حوتسم نبود تموم شده فکر میمردم یه دونه دارم
اینام همه یهو از پارک اومدن خونه ما
ماهم جوجه سرراه گرفتیم که توی بالکن درست کنه همسرم بعد من یهو دیدم نداریم روغن 2تا قالب مره انداختم و بدون اینکه بهش بگم خودم برنجو گذاشتم
هم ن کته درست مردم توی دوتا قابلمه
یک جلو کره باحالی شدا همه عاشقش شدن
اما باز هربار حرف غذای برنجی میشه هی جلوی همه میگه تو فلان چیزو بذار (مثلا خورش یا نرغ) من میام برنجتو نیذارم بابا
وای میخوام خفش کنم
یه جوریم با کش و بلتد میگه همسایه هام میشنون
منم به هنسرم گفتم تا ابد خونه ما غذای برنجی تعطیله من خوشم نمیاد
الانم گفتم خونه مامانت که برنج قراره بده خونه اینم که از بیرون میگیره کباب و جوجه و برنج
وسطیم میبره رستوران باز برنجیه منو معاف کن
اخه من برنجای زیاد و ابکشم خوب نمیشه بعد دوبار قبلنا بابا چند بارم خودش اومدن گذاشتن برام
اخرین بار چون ما روغن مصرف نداریم اصلا حوتسم نبود تموم شده فکر میمردم یه دونه دارم
اینام همه یهو از پارک اومدن خونه ما
ماهم جوجه سرراه گرفتیم که توی بالکن درست کنه همسرم بعد من یهو دیدم نداریم روغن 2تا قالب مره انداختم و بدون اینکه بهش بگم خودم برنجو گذاشتم
هم ن کته درست مردم توی دوتا قابلمه
یک جلو کره باحالی شدا همه عاشقش شدن
اما باز هربار حرف غذای برنجی میشه هی جلوی همه میگه تو فلان چیزو بذار (مثلا خورش یا نرغ) من میام برنجتو نیذارم بابا
وای میخوام خفش کنم
یه جوریم با کش و بلتد میگه همسایه هام میشنون
منم به هنسرم گفتم تا ابد خونه ما غذای برنجی تعطیله من خوشم نمیاد
الانم گفتم خونه مامانت که برنج قراره بده خونه اینم که از بیرون میگیره کباب و جوجه و برنج
وسطیم میبره رستوران باز برنجیه منو معاف کن