خوب در کنار روش پخت نونا من هیچ حرفی برای گفتن ندارم و مطمئنا روشم هیچ طرفداری نداره ، ولی خوب منم میگم چطوری درست میکنم خو چه اشکالی داره
من برنجو از شب قبل میشورم و خیس میکنم به این منوال که !
برا ده تا پیمونه ، آب ریختم رو برنج تا یه بند انگشت از روی برنج آب باشه، بعد چهارتا سنگ نمک بزرگ گذاشتم رو برنج ، باید انقدری سنگ نمک بذاریم تا روز بعدش آب نشه نمکا!!
بعد فرداش موقع آبکش کردن سنگ نمکا رو برداشتم ، برنجو ریختم تو آبکش ، روش آب ریختم تا شوریش بره ، نباید دست بزنیم چون خرد میشن ، همینطوری آب میگیرم فقط ، شوریشو از اینجا میتونی بفهمید که از زیر آبکش که آب میره ، یکم میچشید اون آبو ، باید اون آب شور نباشه ، نمکش معمولی کمی رو به بالا باشه ، کم نمک هم نه!
بعدشم که برنجو میریزم تو آب در حال جوش غل بخوره ، یه دونه برنجو میذارم دهنم باید از حالت معمول سفت تر باشه اون موقع وقتشه آبکش شه، بعدشم که تو قابلمه ته دیگ مورد نظر رو میذارم ، برنجو میریزم روش ، همونطوری که نونا گفت باید برنجو حالت کوه مانند باشه که بغلاش خیلی خشک نشن، کره آب شده یا هر روغنی رو هم میدیم رو برنج، زعفرون میزنیم و بعد دمکنی میذاریم تا دم بکشه

من برنجو از شب قبل میشورم و خیس میکنم به این منوال که !
برا ده تا پیمونه ، آب ریختم رو برنج تا یه بند انگشت از روی برنج آب باشه، بعد چهارتا سنگ نمک بزرگ گذاشتم رو برنج ، باید انقدری سنگ نمک بذاریم تا روز بعدش آب نشه نمکا!!
بعد فرداش موقع آبکش کردن سنگ نمکا رو برداشتم ، برنجو ریختم تو آبکش ، روش آب ریختم تا شوریش بره ، نباید دست بزنیم چون خرد میشن ، همینطوری آب میگیرم فقط ، شوریشو از اینجا میتونی بفهمید که از زیر آبکش که آب میره ، یکم میچشید اون آبو ، باید اون آب شور نباشه ، نمکش معمولی کمی رو به بالا باشه ، کم نمک هم نه!
بعدشم که برنجو میریزم تو آب در حال جوش غل بخوره ، یه دونه برنجو میذارم دهنم باید از حالت معمول سفت تر باشه اون موقع وقتشه آبکش شه، بعدشم که تو قابلمه ته دیگ مورد نظر رو میذارم ، برنجو میریزم روش ، همونطوری که نونا گفت باید برنجو حالت کوه مانند باشه که بغلاش خیلی خشک نشن، کره آب شده یا هر روغنی رو هم میدیم رو برنج، زعفرون میزنیم و بعد دمکنی میذاریم تا دم بکشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
