رخشید بله
برای بچه تا یک سالگی بنظرم عالیه خداقل بعدش هم باسواده استرسم نمیده
امااااا دختر من وقتی اسهال شد بی ازمایش یه انتی بیوتیک داد که من ازش دلخور شدم چرا بی از مدفوع اینکارو کرده
هرچند بعدا دکتر نظری هم تایید کرد گفت حتی از مدفوع چیزی نشون مده ولی اسهال خیلی طول بکشه یک دوره میدیم خیالمون راحت شه انتی بیوتیکم گرفته
ولی خب سر اون من هنوز دلخورم کمی ولی دلیل نرفتنم دوریش از منه هر بار سه ساعت تو راه بودم
ولی بازم میگم اون اوایل که دخترم چند بار تو دی پیش خون بود اینجا همه گفتن الرژیه که خب طبیعیه اینو بگن بردم بیدار مغز م همینو گفت نازه رفلاکسم گفت داره داروی المی داد و رژیم داد یه هفته بعد بردم پیشش گفت این حرفا چیه این بچه هیچیش نیست مادرم هیچ پرهیزی بحز قهوه و کلم نداره هیچی
اون خونم گفت هیچی نیست از شقاق یا بخش داخلی مقعده
آلرژی اینطوری نیست با دو سه بار بکم خون دیدن
رفلاکسم گفت بچه رو دارو خور نکن الکی رفلاکس طبیعی همه بچه های زیر یکسال دارن
که بعدا ایمان زاده که دیگه بهترین دکتر اطفال هست تایید کرد گفت رفلامس طبیعیه
حتما توصیش میکنم فقط پولکیه رخشید مهربونم نیست
رخشید سر ختنه حتی اگر قرار شد انجامش بدی من دکتر امیرزرگر رو پیشنهاد میکنم که اورولوژیست اطفالم هست
دو تا دکتر دیگه هم هستن به وقتش بهت میگم ولی ایشون دیگه بهترینه
دکتر عابدیم که بچه ها خیلی راضین دیگه من نمیشناسمشون خودت سرچ کن
برای بچه تا یک سالگی بنظرم عالیه خداقل بعدش هم باسواده استرسم نمیده
امااااا دختر من وقتی اسهال شد بی ازمایش یه انتی بیوتیک داد که من ازش دلخور شدم چرا بی از مدفوع اینکارو کرده
هرچند بعدا دکتر نظری هم تایید کرد گفت حتی از مدفوع چیزی نشون مده ولی اسهال خیلی طول بکشه یک دوره میدیم خیالمون راحت شه انتی بیوتیکم گرفته
ولی خب سر اون من هنوز دلخورم کمی ولی دلیل نرفتنم دوریش از منه هر بار سه ساعت تو راه بودم
ولی بازم میگم اون اوایل که دخترم چند بار تو دی پیش خون بود اینجا همه گفتن الرژیه که خب طبیعیه اینو بگن بردم بیدار مغز م همینو گفت نازه رفلاکسم گفت داره داروی المی داد و رژیم داد یه هفته بعد بردم پیشش گفت این حرفا چیه این بچه هیچیش نیست مادرم هیچ پرهیزی بحز قهوه و کلم نداره هیچی
اون خونم گفت هیچی نیست از شقاق یا بخش داخلی مقعده
آلرژی اینطوری نیست با دو سه بار بکم خون دیدن
رفلاکسم گفت بچه رو دارو خور نکن الکی رفلاکس طبیعی همه بچه های زیر یکسال دارن
که بعدا ایمان زاده که دیگه بهترین دکتر اطفال هست تایید کرد گفت رفلامس طبیعیه
حتما توصیش میکنم فقط پولکیه رخشید مهربونم نیست
رخشید سر ختنه حتی اگر قرار شد انجامش بدی من دکتر امیرزرگر رو پیشنهاد میکنم که اورولوژیست اطفالم هست
دو تا دکتر دیگه هم هستن به وقتش بهت میگم ولی ایشون دیگه بهترینه
دکتر عابدیم که بچه ها خیلی راضین دیگه من نمیشناسمشون خودت سرچ کن