(۱۴۰۲/۱/۲۱، ۱۲:۳۴ عصر)freebird نوشته است: بچه ها من تو عمرم برنجو خیس نکردممنم خیلی مواقع اصلا خیس نمیدم. این کارها رو هم نمیکنم. برنجم هم خیلی خوب درمیاد
این روشو از مامانم یاد گرفتم همیشه انجام میدم
ققط یه ربع ساعت برنجو با آب جوش خیس میکنم
بعد که میجوشونیم چند دقیقه زمانی که قشنگ بالا اومد برنجا و کمی قد کشید یه لیوان آب سرد میریزم که شک بهش وارد بشه
بعد دیگه باید دقت کنم زمانی که قشنگ قد کشید و تست کردم که نرم شده ولی مغزش یکم سفته به اندازه پیمانه برنج هر پیمانه یک قاشق نمک میریزم یه هم میزنم و آب کش میکنم
بعدم روغن میریزم تو قابلمه ته دیگ میذارم و نصف لیوان آب، بعد برنجو به شکل کوه میریزم درشو میزارم زیرشو زیاد میکنم به جلزولز که افتاد و انگشتمو خیس میکنم میزنم به دیواره قابلمه جیلیز که کرد زیرشو کم میکنم

من پختن برنج رو قبل از نیمرو یاد گرفتم! اونم به طور حرفهای که با صدایی که دونه برنج در حال پخت روی آبکش فلزی میده زمان آبکش کردن رو بفهمم!

کلا ولی برنج پختن دستتون بیاد میبینید بیشتر ادا اطوارهایی که برای پخت برنج میگن کاربرد خاصی نداره.
من تا به حال برنج غیر شمالی نخوردم
