(۱۴۰۲/۱/۲۴، ۰۶:۳۲ عصر)artatam نوشته است: رز جون❤️ پری جون❤️ سحری جون❤️
خیلی ممنون دوستای خوبم❤️
رز جون درسته همین طوره؛ به قول یکی از بچه ها انگار ذهنم با قیمتهای جدید سینک نشده، نه خاطره بدی یادم نمیاد ولی متاسفانه افسردگی رو دارم و تحت درمان هستم.
تنهایی هم که به شدت روانم رو تحت تاثیر قرار داده.
اتفاقا تو تعطیلات نوروز یه روز عصر رفتم شهر کتاب الف خیلی حالم رو خوب کرد.
الف خوبه، مشابه همون بخوام بهت معرفی کنم که خب تقریبا همه شون از این کاسه ها و تزئینات سنتی و اسباب بازی وووو... دارن، من در مورد کتابا و کافه شون نظر میدم

شهرکتاب پالادیوم (کتاب دارن کلا ولی مغازه های فود کورت پالادیوم خیلی خوب و با کیفیتن تا جایی که من تست کردم)
شهرکتاب الهیه فوق العاده اس... هم کافه و هم کتاب و لوازم التحریر ووو...
شهرکتاب فرشته روبروی رفاه پارک رویال (بخش کتابش اونقدرا که فکر بکنی قوی نیست ولی کافه ی باحالی داره توی فضای ازاد...)
شهر کتاب میدون مادر میرداماد هم باحاله، مثل فرشته توی فضای بازه اما حوض بزرگ و باصفا داره)
شهرکتاب ابن سینا روبروی بیمارستان بهمن هم هست خیلی خوبه ولی کافه نداره اما دور و برش اغذیه و اینا داره...
شهرکتاب مرکزی توی تقاطع 4 راه بهشتی و شریعتی هم کافه ی قوی نداره (کلا از همهمه و ایناش خوشم نیومد) و تمرکزش روی کتاب و لوازم التحریره...
شهرکتاب بلوار دریا سعادت آباد هم هست...
یه شهر کتاب هم توی جردنه اسمش علمی و فرهنگی (مال این انتشاراته)، اینم خوبه، فقط هم همین انتشارات رو نداره...
یه شهر کتاب هم نیاورانه که اینم از نظر کتاب قویه...
شهرکتاب ترنجستان توی شریعتی روبروی بیمارستان مفید هم خوبه ولی کافه و اینا به اون معنا نداره و من مثل همون شهر کتاب مرکزی می بینمش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم