۱۴۰۰/۹/۱، ۰۱:۳۰ عصر
یوتاب جون یه پیمونه برنجو خوب چند بار بشور بعد بذار ۸ تا ۱۲ ساعت تو آب خیس بخوره حالا من این وسط دو سه بارم آبشو عوض کردم. بعدش بریز تو آبکش قشنگ آبش رفت پهنش کن تو سینی، من زیرش کاغذ نسوزای فر رو انداختم، شمیم جون گفته بودن ۴ ساعت بذارید من شب خوابم برد حدود ۸ ساعت موند ولی صبح پاشدم دیدم یه کوچولو خیلی خیلی کم نم داره. گویا نباید کامل کامل خشک بشه. بعد ریختم تو آسیاب خوب پودر شد الک کردم. ریختمش تو قابلمش گذاشتمش رو شوفاژ ۱۶ ساعت. خیلی خوب شد آردش