کژال جان غصه نداره، بچهها مثل هم نیستن. واقعا فکر میکنی بچه که بزرگ شه مهمه تو ۶ ماهگی نشست یا ۸ ماهگی؟؟ تو ۲ ماهگی شما رو شناخت یا تو ۴ ماهگی؟ ولی اگه این موضوع اذیتت میکنه میتونی ببری پیش فوق مغز و اعصاب اطفال. یه سری دارو میدن برای پیشرفت بچههای نارس. برای من مهم نیست. یعنی حتی دکتر دخترم گفت اگه براتون مهمه که تو فامیل بگن اااا چرا هنوز حرف نمیزنه، چرا راه نمیره برید پیش فلانی. بهم یه پزشک خیلی معروف رو معرفی کرد و وقتی رفتیم مطبش دیدیم شاید ۵۰ نفر نشستن، کرونا مرونا هم که هیچی. بعد به بچهها نگاه کردم، از همه بچهها به دور، اکثرا مشکلات سختی داشتن... به خودم گفتم آخه چرا بابت این موضوع باید بیام دکتر؟؟ همونجا من و همسرم به هم نگاه کردیم و گفتیم برگردیم؟ و برگشتیم.
اگه دوست داری میتونم فردا اسمشو پیدا کنم بهت بگم.
خود من هم دیر راه افتادم (مامانم میگه بد هم راه میرفتم، رو پنجه!) هم دیر صحبت کردم (آخرش به رسم قدیم مدیمها بهم تخم کفتر دادن
) ولی خداروشکر مشکل خاصی نداشتم. از نظر گیرایی هم اصلا از بچهها عقب نبودم و به گفته معلهام تو مقاطع مختلف جلوتر هم بودم!
سحر جان اینفاکول هم معجزه نمیکنه. کولیک به خاطر اینه که بچه نمیدونه چطور باد معدش رو کنترل کنه. کم کم با گذشت زمان یاد میگیره. اول و آخرش باید زمان بگذره! تا ۳ ماهگی معمولا رفع میشه. صبور باش.
اگه دوست داری میتونم فردا اسمشو پیدا کنم بهت بگم.
خود من هم دیر راه افتادم (مامانم میگه بد هم راه میرفتم، رو پنجه!) هم دیر صحبت کردم (آخرش به رسم قدیم مدیمها بهم تخم کفتر دادن

سحر جان اینفاکول هم معجزه نمیکنه. کولیک به خاطر اینه که بچه نمیدونه چطور باد معدش رو کنترل کنه. کم کم با گذشت زمان یاد میگیره. اول و آخرش باید زمان بگذره! تا ۳ ماهگی معمولا رفع میشه. صبور باش.